Golfreisnieuws nr 68, 9 februari 2009
In dit nummer aandacht voor:
Nieuwe Sandton Hotels
Handig compact regelboekje
Beste nieuwe golfbaan ter wereld ligt in Denemarken
KLM stopt met lijndienst op Aruba

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe Sandton Hotels

De Nederlandse hotelgroep Sandton Hotels breidt nog steeds uit. In België zijn vier hotels aan de groep toegevoegd en in Duitsland een. De Sandton in Kortrijk en Maasmechelen zijn ook interessant voor de golfers. In de buurt van deze hotels liggen meerdere golfbanen die de hotels zeer aantrekkelijk maken voor een weekend golfen.

Lees verder

Handig compact regelboekje

Door de baan ook af en toe last van geheugenverlies over hoe die ene regel toch ook weer was? Uitgeverij Thinkgolf heeft daar wat op bedacht. De uitgever heeft het uitermate handige en handzame gidsje ‘Golfregels kort uitgelegd”, in het Nederlands uitgegeven.

Lees verder

Beste nieuwe golfbaan ter wereld ligt in Denemarken

Het Deense Lübker Golf Resort Nimtofte is door het Amerikaanse GOLF Magazine uitverkoren als ‘beste nieuwe golfbaan ter wereld’. Voor de golfbaan een belangrijke onderscheiding, want de uitverkiezing wordt wel de Oscar van de Golfsport genoemd.

Lees verder

KLM stopt met lijndienst op Aruba

Begin februari maakte KLM bekend dat zij vanaf 29 maart 2009 stopt met de lijn Amsterdam-Aruba. Golfers moeten voortaan met de twee overgebleven airlines, Martinair en Arkefly, vanaf Nederland naar het eiland vliegen. Het Parool meldt dat Aruba woedend is over het feit dat KLM na 75 jaar zijn vluchten op het Caribische eiland staakt.

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl,Sandton hotels, ThinkGolf, Lübker Golf Resort.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers