Golfreisnieuws nr. 70, 5 maart 2009

Amsterdam Golf 2009
Van vrijdag 6 maart tot zondag 8 maart wordt in de Amsterdamse RAI Amsterdam Golf 2009 gehouden. De grootste Golfbeurs van Nederland. In deze extra nieuwsbrief aandacht voor de beurs.

Amsterdam Golf 2009 van start

Morgen, 6 maart, begint Amsterdam Golf 2009. Het is inmiddels de derde editie van dit grote indoor golfevenement dat plaatsvindt in de Hollandhal van de Amsterdam RAI.

Lees verder

Programma Amsterdam Golf 2009

Drie dagen lang is er een gevarieerd programma. In ieder geval zijn er alle dagen wervelende modeshows in de Arena: de Golfers Magazine Fashion Show. Er zijn meerdere malen trickshows. Daarnaast zal Phil Allen (foto) met Taco Remkes diverse keren een masterclass geven in de Arena. Joost Luiten komt ook langs.

Lees verder

Veel aandacht voor golfreizen op golfbeurs

Op de beurs zijn veel standhouders die golfbestemmingen, golfbanen in het buitenland of golfresorts aanbieden. Turkse golfgerelateerde standhouders zijn massaal aanwezig. Maar ook populaire golfbestemmingen als Portugal en Spanje staan op de beurs.

Lees verder

Advertenties

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, TourPRess
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, Tristan Jones, Amsterdam Golf 2009
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers