Golfreisnieuws nr 71, 10 maart 2009
In dit nummer aandacht voor:
Schotse golfcruise met historische zeesleper
Nieuwe zomerbrochure Pin High
Bourgondisch golfarrangement in Maastricht
Golfreiswijzer op LinkedIn

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Schotse golf cruise met historische zeesleper

Varen en genieten van de ongerepte Schotse Westkust en van de Schotse golfbanen. Het is een combinatie die bijna nooit wordt aangeboden. Zeker niet als cruise op een zeesleper. Sinds vorig jaar vaart Zeesleepboot Holland echter de maanden mei en juni langs de Schotse westkust. Gedurende die twee maanden kunnen golfers zo’n 5 dagen meevaren en kennismaken met de Schotse natuur en golfbanen.

Lees verder

Nieuwe zomerbrochure Pin High

De nieuwe zomerbrochure van Pin High Golftravel is uit. Als enige golftouroperator biedt Pin High hierin golfreizen naar Zwitserland aan. De nieuwe zomerbrochure werd begin maart naar 35.000 relaties en belangstellenden verstuurd en is gratis aan te vragen.

Lees verder

Bourgondisch golfarrangement in Maastricht

In Maastricht is het goed toeven, en rondom deze stad liggen de nodige mooie golfbanen. Zowel in Nederland als in Belgiė. Een paspoort heb je niet nodig als je daar wilt golfen. Wel een goede conditie. Hotel Beaumont heeft voor de golfer die de golfbanen rondom Maastricht wil ontdekken een Bourgondisch golfarrangement samengesteld.

Lees verder

Golfreiswijzer op LinkedIn

Golfreiswijzer heeft onder de naam Golf Reiswijzer een eigen groep aangemaakt op het zakelijke netwerk LinkedIn. Het is de bedoeling om in de groep discussies over golfreizen op te starten, nieuwtjes uit te wisselen en contacten te leggen met andere belanghebbenden en geļnteresseerden. De Golf Reiswijzer groep is toegankelijk voor iedereen die bij LinkedIn staat ingeschreven.

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, TourPRess
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, PinHigh, Zeesleepboot Holland, Machrihanish Goolf Course, Tobermory Golf Course, Hotel Beaumont, LinkedIn
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers