Golfreisnieuws nr. 6, 9 augustus 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand (in de zomermaanden een keer per maand). Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave o.a. aandacht voor golfen in de Franse Champagne Ardenne, de KLM Open en de plannen van Schiphol voor de aanleg van een Golfbaan. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Golfen in de Champagne Ardenne

Op nog geen 4 uur rijden van Nederland ligt de charmante Franse provincie Champagne Ardenne. De streek is, hoe kan het anders, bekend om haar champagne. Maar niet alleen de bubbels maken de streek fameus. Gastronomie, eeuwenoude steden, schitterende natuur en mooie golfbanen maken het de moeite waard om deze provincie te bezoeken

Lees verder

KLM Open van start

Van 10 tot 13 augustus wordt op de Kennemer Golfclub in Zandvoort de www.klmopen.nl gehouden. Het belangrijkste golfevenement van Nederland. Bezoekers aan de Zandvoortse duinen kunnen genieten van golf op het hoogste niveau. In het deelnemersveld zijn ook diverse Nederlandse topgolfers opgenomen. Naast de inspanningen van de "cracks" staan er gedurende het toernooi allerlei nevenactiviteiten op het programma. Zoals de Pro-Am en de Trickshow.

Lees verder

Geef uw oordeel

Wat vond u van die golfbaan waar u laatst speelde. Op Golfreiswijzer kunt u uw ervaringen kwijt.

Lees verder

Golfen op Schiphol.

Vlucht vertraagt op Schiphol? Geen probleem, althans als u uw golftas bij u heeft. Onze nationale luchthaven heeft plannen voor een zesde baan. In dit geval geen landings-, maar een golfbaan.

Lees verder

Laatste nieuws op de website

Winnaars deelname Aruba Open Pro-Am bekend. Op zaterdag 22 juli werd op de Burggolf baan Haverley gestreden voor vier tickets naar het Aruba International Pro-Am Golf Tournament op de golfbaan Tierra del Sol op Aruba. Strandgolf Open 2006 Den Haag is een evenement rijker. Op 6, 7 en 8 oktober 2006 vindt op de boulevard en het strand van Scheveningen het Strandgolf Open 2006 plaats. Golftoerisme Spanje nummer één in Europa Golftoerisme speelt in Spanje een zeer belangrijke rol binnen het scala van sportief toerisme.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: De diverse verkeersbureaus van Champagne Ardenne, Reims, Charleville-Mezieres, Golf l'Ermitage, KLM Open, Strandgolf Scheveningen, Encarta, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers