Golfreisnieuws nr 73, 2 april 2009
In dit nummer aandacht voor:
Uitbreiding reisaanbod Go4Golfonline.nl
Eliza was here naar Frankrijk en Toscane
Culinaire Golfweek met Rolf Muntz en Cas Spijkers
BMW Z4 voor hole-in-one Ladies Open

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Uitbreiding reisaanbod Go4Golfonline.nl

Vorig jaar is Go4golfonline.nl van start gegaan. In plaats van een vastgesteld pakket, boek je bij Go4Golfonline.nl je hotel en golfbaan naar keuze en eventuele vlucht en huurauto voor de periode die je zelf wenst. De formule van Go4golfonline.nl lijkt aan te slaan, want Go4Golf heeft haar reisaanbod uitgebreid naar Turkije en Spanje.

Lees verder

Eliza was here naar Frankrijk en Toscane

Reisorganisatie Eliza was here heeft Frankrijk en Toscane opgenomen in haar vakantieaanbod. Waren de aangeboden vakantiebestemmingen tot nu toe vliegbestemmingen inclusief autohuur, nu kunnen vakantiegangers en dus golfers ook bijzondere accommodaties in midden- en Zuid-Frankrijk en Toscane boeken.

Lees verder

Culinaire Golfweek met Cas Spijkers

Bij Pin High Golftravel kan sinds deze week een Culinaire Golfweek in Oostenrijk met Rolf Muntz en Cas Spijkers geboekt worden.

Lees verder

BMW Z4 voor hole-in-one Ladies Open

De eerste damesprofessional die een hole-in-one maakt op hole 16 van de Eindhovensche Golf tijdens het ABN AMRO Ladies Open (5 tot 7 juni 2009) wint een BMW Z4. Deze fraaie beloning is onderdeel van een meerjarige samenwerking,

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, TourPRess
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, PinHigh Golftravel, Ingrid Meijers This is Golfm Eliza was here, Go4Golfonline
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers