Golfreisnieuws nr 74, 15 april 2009
In dit nummer aandacht voor:
Amateur golftoernooi op Curaçao
Golftoernooi voor kampeerders
Golfbanen testen in Denemarken
OpReisGids: nieuwe toeristische informatiesite

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Amateur golftoernooi op Curaçao

Op 25 juli 2009 vindt op Curaçao het MCB Platinum Card Curaçao Tourist Open plaats. Het is de zesde editie van het toernooi voor amateur golfers. Het toernooi wordt gespeeld op de 18-holes golfbaan van Blue Bay Golf & Beach Resort.

Lees verder

Golftoernooi voor kampeerders

Van maandag 15 juni tot en met woensdag 17 juni 2009 wordt op Camping Kohnenhof in Luxemburg de Caravan en Camper Open Golf georganiseerd.

Lees verder

Golfbaan testen in Denemarken

Altijd al eens op wat golfbanen in Denemarken willen spelen? Nu is uw kans. VisitDenmark is op zoek naar testpersonen. Als testpersoon gaat u met uw partner op vakantie om de accommodaties, activiteiten en de gastvrijheid in Denemarken te testen. Een van de testvakanties betreft een gecombineerde golf, fiets en wandelvakantie.

Lees verder

OpReisGids: nieuwe toeristische informatiesite

Vorige week is een nieuwe website gelanceerd: opReisGids.nl. De website zal dagelijks actueel toeristisch nieuws presenteren alsmede achtergrond informatie over bestemmingen. Aan de bestemmingen worden tegelijkertijd de nieuwsberichten en artikelen gekoppeld.

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, TourPRess
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, Camping Kohnenhof, opReisGids
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers