Golfreisnieuws nr 75, 23 april 2009

In dit nummer aandacht voor:
Parkhotel Delta: Een paradijs voor golfsport
Keulen middelpunt groot golfgebied Rheinland
KLM Open 2009
Plannen voor 100 nieuwe golfbanen in Nederland

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Parkhotel Delta: Een paradijs voor golfsport

ADVERTORIAL Aan het prachtige Lago Maggiore in het zuiden van Zwitserland bevindt zich n van de top golfhotels in Europa: 5-sterren Parkhotel Delta. Gelegen in Ascona met zn heerlijk mediterrane klimaat, biedt dit hotel de perfecte omgeving voor een ontspannen golfvakantie.

Lees verder

Keulen middelpunt groot golfgebied Rheinland

Rondom Keulen liggen vijfendertig golfbanen. Meerdere banen behoren tot de mooiste van Duitsland en toch zijn ze nagenoeg onbekend bij de Nederlandse golfers. Reden genoeg om een paar van deze pareltjes te bezoeken.

Lees verder

KLM Open 2009

Van donderdag 20 augustus tot en met zondag 23 augustus vindt de 90ste editie van de KLM Open plaats. De organisatie heeft nu al klinkende namen aan zich weten te binden. Vanaf vrijdag 1 mei kunnen de entreekaarten online gekocht worden op www.klmopen.nl.

Lees verder

Plannen voor 100 nieuwe golfbanen in Nederland

GolfWeekly schreef vorige week over een overzicht dat de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties publiceert. In dat Overzicht staan honderd nieuwe golfbaan projecten. Het betreft nieuwe aanleg en uitbreidingen van bestaande golfbanen. Van de honderd initiatieven hebben inmiddels vijfentwintig projecten groen licht.

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Eric Veenhuyzen, Toon van Winden, TourPRess
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, Eric Veenhuyzen, Lia Grooters, KLM Open, ThisisGolf, NVG,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers