Golfreisnieuws nr 77, 25 mei 2009

In dit nummer aandacht voor:
Muscat Hills in Oman opent eerste gras golfbaan
Leuke logeeradressen in ItaliŽ
Take a Swing at Breast Cancer
KLM Open in 2010 naar de Hilversumsche
Brabants herenteam landskampioen

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Muscat Hills in Oman opent eerste gras golfbaan

Muscat Hills Golf & Country Club heeft eind april de eerste 9 holes geopend van een gras golfbaan in de omgeving van Muscat, dichtbij International airport Seeb. De golfbaan is onderdeel van een grootschalig project waarin golfen op wereldklasse niveau wordt geambieerd.

Lees verder

Leuke logeeradressen in ItaliŽ

We hebben al eens geschreven over de inspirerende gidsen met logeeradressen die Spalder uitgeverij met grote regelmaat uitgeeft. Onlangs is weer een nieuwe gids uitgebracht met bijzondere adressen bij Agriturismo en kleine hotels in ItaliŽ. Hoewel de gidsen niet specifiek op golfers zijn toegespitst staan er legio adressen in die ook voor de golfliefhebber interessant kunnen zijn.

Lees verder

Take a Swing at Breast Cancer

Dinsdag 23 juni organiseert de Stichting A Sisterís Hope op de Hilversumsche Golf Club een golftoernooi. Onder de naam ĎTake a Swing at Breast Cancerí wordt geld ingezameld voor de strijd tegen borstkanker. Veel mensen willen iets doen in de strijd tegen borstkanker. Dat kan door middel van een wandeling die de stichting A Sisterís Hope in oktober organiseert, maar het kan ook door mee te doen met het evenement Take a Swing at Breast Cancer. Dit is een 18-holes golftoernooi voor het goede doel.

Lees verder

KLM Open in 2010 naar de Hilversumsche

Het KLM Open zal de komende drie jaar gespeeld worden op de baan van de Hilversumsche Golf Club. De baan, die al vele malen gastheer was voor het KLM Open, is na een grondige renovatie weer klaar voor ook de elite golfers van Europa. De terugkeer van het KLM Open valt samen met het honderdjarig bestaan van de club.

Lees verder

Brabants herenteam landskampioen

Afgelopen weekend werden de Best Golf Finals gehouden. De landelijke finales van de Hoofdklasse Competitie Dames & Heren. Bij de heren won de Tilburgse Golfclub Pris díEau. Bij de dames werd het team van De Pan winnaar. Het landskampioenschap werd georganiseerd door de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Muscat Hills, A Sister's Hope, Spalder UItgeverij, KLM Open, Best Golf Finals Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers