Golfreisnieuws nr 79, 8 juni 2009

In dit nummer aandacht voor:
Spaanse wint ABN AMRO Ladies Open 2009
Grensoverschrijdend golfen in Tirol
Open Nederlands Kampioenschap Korte Spel 2009
Beoordelingssite Cheqqer gelanceerd


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Spaanse wint ABN AMRO Ladies Open 2009

De ABN AMRO Ladies Open is gewonnen door de Tania Elosegui. De Spaanse veroverde de titel op de laatste hole die zij in birdie scoorde. Haar totaal van 207 slagen over drie dagen lag -9 onder PAR. Haar directe tegenstandster, Diana Luna, eindige met een stroke meer. De Noorse Marianne Skarpnord legde beslag op de derde plaats. Zij had drie slagen meer nodig dan de winnares. Van de drie overgebleven Nederlandse speelster, was amateurspeelster Marieke Nivard de beste op de 14e plaats. Marjet van der Graaff eindigde op de 23ste plaats en Christel Boeljon werd 27ste.

Lees verder

Grensoverschrijdend golfen in Tirol

Kitzbühel in Tirol nodigt eind deze maand professioneel- en amateurgolfers uit voor een toernooi in het hooggebergte. Afslaan op 1.658 meter en een hole maken op het Hahnenkamm-parcours kan tijdens de zevende editie van het golffestival. Van 22 tot en met 27 juni worden op vier banen in Kitzbühel in totaal twaalf toernooien georganiseerd.

Lees verder

Open Nederlands Kampioenschap Korte Spel 2009

In samenwerking met de Nederlandse Pitch&Putt Bond organiseert BurgGolf het Open Nederlands Kampioenschap Korte Spel. Voor dit kampioenschap worden vier voorrondes georganiseerd, waarvan twee wedstrijden op Par-3 golfbanen van BurgGolf en twee wedstrijden op Pitch&Putt golfbanen plaatsvinden.

Lees verder

Beoordelingssite Cheqqer gelanceerd

Cheqqer is een nieuwe website waar consumenten vakantie ervaringen met anderen kunnen delen. Ook voor golfers is het interessant om te weten hoe voormalige hotelgasten over de accommodatie oordelen.

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Mieke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Golfreiswijzer.nl, Kitzbuhel Tourisme. Burggolf, Cheqqer.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers