Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Een vakantiehuis midden op de golfbaan


Advertorial

Wat dacht u ervan om aan het einde van de dag een heerlijke verkoelende duik te nemen in uw privť-zwembad met uitzicht op de green? Dezelfde green waar u vanmiddag nog onder de aangename zon menig balletje heeft staan slaan. Bij Topic Travel Vakantiehuizen boekt u de golfvakantie die bij u past.

Vakantiehuizen van Topic Travel vlakbij golfbaan

Onder het genot van een heerlijk lokaal wijntje tijdens het diner op uw terras bedenkt u de plannen voor morgen, want buiten de prestigieuze golfbanen waar uw villa door is omringd zijn er tal van andere mogelijkheden. Wat dacht u van een dag vertoeven op een van de prachtige brede zandstranden in de buurt? Misschien krijgt u hier wel uw eerste surflesÖ Een uitgestrekt netwerk van fiets- en wandelpaden zorgt ervoor dat een mooie wandeling tussen de pijnbomen en duinen ook zeer aanlokkelijk is. Of wordt het toch een fraaie boottocht? Keuze genoeg!

Golfbaan die vlakbij vakantiehuiz van Topic Travel is gelegen.

Natafelen met uitzicht op de golfbaan

Maar eerst nog wat natafelen op het deels overdekte terras, met dat geweldige uitzicht op de golfbaan. En mocht het buiten te fris worden, dan verplaatsen we de gezelligheid naar binnen rondom de zojuist aangestoken open haard. Laat u de schuifdeuren lekker open staan, dan blijft u de krekels in de verte horen. Dit is pas echt vakantie.

Zoín vakantie kunt u boeken bij Topic Travel Vakantiehuizen. Aan de Atlantische kust ligt dit golfwalhalla aan zee, het prachtige park Villas du Club Royal. En zo heeft Topic Travel nog veel meer prachtige vakantiehuizen vlakbij de mooiste golfbanen in Frankrijk, Spanje, ItaliŽ, Portugal, TsjechiŽ en KroatiŽ! Voor uw gemak vindt u al deze vakantiehuizen in het thema ďGolfvakanties in een vakantiehuisĒ. De afstand naar de dichtstbijzijnde golfbaan staat in de tekst bij elk huis vermeld.

Heerlijk genieten bij het zwembad van een vakantiehuis van Topic Travel dat vlakbij een golfbaan is gelegen.

Topic Travel

Topic Travel heeft met meer dan 2.000 vakantiewoningen in Frankrijk, Spanje, ItaliŽ, Portugal, KroatiŽ en TsjechiŽ het vakantiehuis dat bij u past. Door de jaarlijkse grondige inspectie van de huizen door eigen medewerkers blijft de beste kwaliteit voor u gewaarborgd. De fotoís en de beschrijvingen op de website zijn door hen zelf gemaakt. Helder en eerlijk, zonder dat er nog een partij tussenzit. Topic Travel: Eersteklas vakantiehuizen voor een betaalbare prijs.