Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Deelnemers gezocht voor wereldrecord golf


Op vrijdag 23 maart 2012 wordt op Golfbaan Spaarnwoude een poging gedaan de grootste eendaagse golfwedstrijd ter wereld te spelen. Golfers van alle leeftijden, met of zonder GVB, kunnen zich inschrijven voor dit unieke evenement ten bate van het goede doel.Het huidige record voor de grootste golfwedstrijd op één dag is sinds 25 Juni 2010 in handen van China en staat volgens het Guinness Book of Records op 1562 spelers. Om dit record te kunnen verbreken stelt Golfbaan Spaarnwoude op 23 maart 2012 al haar banen belangeloos ter beschikking en is uw deelname van groot belang!

De wedstrijd wordt georganiseerd door de website Golfinbeeld.nl. De opbrengst van de recordpoging komt volledig ten goede aan de stichting Spieren voor Spieren.

Bekende Nederlanders

In de ochtend kunnen alle golfers en golfliefhebbers die zich inschrijven meedoen aan deze bijzondere wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld over negen holes. In de middag zullen flights van start gaan onder leiding van bekende Nederlanders, waaronder veel topsporters en ex-topsporters. Een plaats in een flight met een BNN’er kan binnenkort al worden gekocht door particulieren en bedrijven. Welke bekende Nederlanders er precies mee zullen doen wordt in de komende weken bekend gemaakt op de website van Golf in Beeld.

De feestelijke dag zal worden gevuld met diverse evenementen voor jong en oud op het grote terrein van Spaarnwoude.

Het goede doel

Alle opbrengsten van de recordpoging worden gedoneerd aan de stichting Spieren voor Spieren. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ zet de stichting zich, gesteund door topsporters en ex-topsporters, in voor kinderen met een spierziekte. De stichting werft fondsen om onderzoek naar spierziekten bij kinderen te financieren.

Inschrijving en kosten

In het kader van het goede doel zijn voor deelname aan de wedstrijd inschrijfkosten verbonden. De kosten kunnen variëren per baan. Een overzicht van de kosten zal worden vermeld op de website van organisator Golf in Beeld.

Inschrijven kan via de website van Golf in Beeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Agtersloot van Golf in Beeld via marc@golfinbeeld.nl.

Links:

- Guinness Book of Records
- Stichting Spieren voor Spieren
- Website Golf in Beeld