Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Vakantiebeurs 2012 geopend


Van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2012 wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs gehouden. Opnieuw biedt de Vakantiebeurs een keur aan activiteiten.Aparte stands die zich helemaal richten op golf of aparte golftouroperators zijn er nagenoeg niet. Wel zijn er veel verkeersbureaus van landen die zichzelf als golfbestemming zien aanwezig. Bent u niet specifiek op zoek naar een golfbestemming, maar bent u wel fanatiek golfer, informeer dan toch maar eens bij de stand van uw droombestemming. Het zal u verbazen in welke landen er gegolfd kan worden. Golfreiswijzer.nl zal de komende tijd enkele van deze opvallende bestemmingen belichten.

De beurs biedt bovendien talloze mogelijkheden om culinaire hoogstandjes uit de wereldkeuken te proeven. Voor het bekendere eten biedt de grote stand van Duitsland uitkomst: lange tafels, bier en braadworst.

De Vakantiebeurs wordt van woensdag 11 januari tot en met zondag 15 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Jaarbeursterrein ligt vlak bij het Centraal Station van Utrecht.

Openingstijden

woensdag tot en met zondag van 10.00 - 18.00 uur
vrijdag is de beurs ook 's avonds open tot 21.00 uur

Toegangskaarten

In de online verkoop tijdens de beurs:
Dagkaart 15,00* Een hele dag geldig
Middagkaart 11,00* Geldig vanaf 14:00 uur

Aan de kassa tijdens de beurs:
Dagkaart 17,50 Een hele dag geldig
Middagkaart 12,50 Geldig vanaf 14:00 uur
Dagkaart 65+ 15,00 Een hele dag geldig
Studentenkaart 10,00 Een hele dag geldig

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang tot de beurs

* Per online bestelling brengt vakantiebeurs eenmalig 1,00 administratiekosten in rekening, behalve als u een kaart voor gratis toegang hebt.
Stand van Curacao op de vakantiebeuirs 2012

Linken

Vakantiebeurs algemeen

Kaartverkoop

Activiteiten

De 1600 exposanten