Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Zakengolfster 2012


Op maandag 21 mei 2012 wordt voor de derde maal ZakenGolfster van het Jaar georganiseerd. De inschrijving voor deze wedstrijd op het Rijk van Nijmegen is inmiddels gestart.


ZakenGolfster 2012 wordt georganiseerd door Match & Mentor. Het is volgens de organisatie een zakelijk en educatief netwerkevenement in een sportieve ambiance voor ambitieuze ondernemende vrouwen, zowel zelfstandig als in loondienst. Het doel van organisatie is om de groeiende groep zakelijk topvrouwen te inspireren, te motiveren en met elkaar in contact te brengen.

Volle dag

De derde editie van Zakengolfster zal op 21 mei 2012 worden gespeeld op het Rijk van Nijmegen. Met als thema van de dag 'Topprestatie' zal de dag buiten golf om worden gevuld met presentaties en workshops.
Aan het woord komen onder anderen ex-toptennisster Marcella Mesker, Managing Director van de Achmea Academy Wilma de Bruijn, ex-Olympisch softball speelster Marlies van der Putten en eigenaar van Innervida CommunicatieArchitecten Tatiana van Rijswijk.

Golf

Op het gebied van golf kan iedere deelneemster zich uitleven. Er wordt een 18-holes wedstrijd gespeeld om de titel ZakenGolfster 2012, er wordt een 18-holes teamwedstrijd gespeeld en een 9-holes Texas Scramble wedstrijd en er worden masterclasses en clinics gegeven.

Onder de eerste 25 aanmeldingen voor de 18-holes wedstrijd ZakenGolfster zal een plaats in de Pro-Am van het Deloitte Ladies Open 2012 worden verloot. Deze internationale topwedstrijd van de Ladies European Tour wordt van 1 t/m 3 juni gespeeld op Golfclub Broekpolder.

2011

In 2011 deden er 160 zakengolfsters mee aan deze goedgevulde dag. Simone Signorgo van de Rosendaelsche Golfclub won de titel ZakenGolfster 2011.


Kijk voor meer informatie op www.zakengolfster.nl