Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Landelijke Open Golfdag bij BurgGolf


BurgGolf opent op 25 maart aanstaande haar deuren voor de Landelijke Open Golfdag. Iedereen die kennis wil maken met de snelst groeiende sport van Nederland krijgt deze dag de mogelijkheid om deel te nemen aan een golfclinic en om voordelig te spelen op de golfbanen van BurgGolf.Op 25 maart 2012 vindt op de golfbanen van BurgGolf voor de derde keer de Landelijke Open Golfdag plaats. Op deze dag kunt u kennis maken met de golfsport en de golfbaan met al haar faciliteiten.

BurgGolf nodigt belangstellenden die dag uit een bezoek te brengen aan de golfbanen BurgGolf Purmerend, BurgGolf St. Nicolaasga, BurgGolf Gendersteyn Veldhoven, BurgGolf Haverleij Den Bosch, BurgGolf Wijchen, BurgGolf Emmen, BurgGolf Middelburg of BurgGolf Zoetermeer.

Golfclinic

Bent u nog onbekend met de golfsport, dan kunt u op de Landelijke Open Golfdag een golfclinic volgen. Een golfclinic is een korte kenningsmakingscursus waarbij de beginselen van de golfsport worden uitgelegd. U krijgt van golfprofessionals les in de drie basisslagen van het golfspel: de swing, de chippen en de putt. Daarnaast zullen de basisregels en enkele etiquetteregels behandeld worden zodat u een goed inzicht krijgt in de sport.

De baan in

Na de golfclinic mag u het geleerde in de praktijk gaan brengen op de korte par-3 baan.
Bent u een gevorderde golfer dan kunt u deze dag tegen een gereduceerd tarief negen holes spelen op de wedstrijdbaan. Kijk op de website van BurgGolf voor de details. Via deze website kunt u zich ook inschrijven voor de clinic.

De driving range

Op de Landelijke Open Golfdag liggen de golfballen en golfclubs voor u klaar op de driving range. U kunt hier onder het toezicht van golfprofessionals zelf eens kijken hoe ver u kunt slaan. De professionals zullen u gratis tips geven over hoe u uw slag kunt verbeteren.

Informatie

De Landelijke Open Golfdag staat vooral in het teken van informatievoorziening. Voor de bezoekers is vrijblijvend alle informatie beschikbaar over de sport, het Golfvaardigheidsbewijs, de baanregels, abonnementskosten en de cultuur van golf en club. In de golfshops kunt u terecht voor informatie en advies over kleding en golfclubs.

Links

- Burggolf Landelijke Open Golfdag
- Beginnen met Golfen