Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Scherp geprijsde golfarrangementen Fairway Golftravel


Advertorial

Fairway Golftravel heeft wederom tal van aantrekkelijke aanbiedingen voor een korte golfvakantie in ondermeer Nederland, België, Duitsland, en Frankrijk. U kunt kiezen uit diverse golfarrangementen met verblijf in een comfortabele 4-sterren accommodatie op de mooiste plekjes, met in de omgeving steeds één of meer uitdagende golfbanen. Nieuw dit jaar is de samenwerking met het veelzijdige Aparthotel Delden.Golfen en veel meer…..

In het fraaie Twentsche landschap kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving. Aparthotel Delden ligt net buiten het historische stadje Delden omgeven door een coulisselandschap dat Twente kenmerkt.
Golfen op de eigen 9-holes golfbaan of relaxen in de sauna en hammam behoren tot de mogelijkheden in dit veelzijdige hotel. Tot de vele faciliteiten behoren verder ondermeer een binnenzwembad en diverse indoor tennisbanen.

In het fraaie Twentsche landschap kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving. Aparthotel Delden ligt net buiten het historische stadje Delden omgeven door een coulisselandschap dat Twente kenmerkt. <br />
Golfen op de eigen 9-holes golfbaan of relaxen in de sauna en hammam behoren tot de mogelijkheden in dit veelzijdige hotel. Tot de vele faciliteiten behoren verder ondermeer een binnenzwembad en diverse indoor tennisbanen. <br />

Het hotel ligt direct aan de eigen golfbaan de Lage Mors, een volwaardige 9-holes baan. Binnen het arrangement kunt u 1 dag ongelimiteerd spelen op de Lage Mors. Daarnaast kunt u de tweede dag spelen op èèn van de vier 18-holes banen in de regio.
Een shortbreak van 1 overnachting in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt, 1 x diner, 1 dag ongelimiteerd golfen op de Lage Mors (9-holes) en 1 greenfee p.p. met keuze uit 4 banen kost slechts € 129 p.p.

België

Nabij het historische Waterloo, met meer dan 10 prachtige 18-holes golfbanen in de omgeving, biedt het comfortabele Martin’s Grand Hotel Waterloo 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt en 2 (week)greenfees p.p. met keuze uit 5 banen voor € 185 p.p.
Nabij het historische Waterloo, met meer dan 10 prachtige 18-holes golfbanen in de omgeving

Duitsland

Op zo’n 300 km van Utrecht in het Teutoburger Wald ligt het populaire Parkhotel Bad Lippspringe. Het beschikt ondermeer over een binnen- en buitenzwembad, sauna’s en Spa.
Bij aankomst op zondag of maandag ontvangt u een gratis upgrade naar een luxe kamers in de dependance “Villa Anna”.
Er liggen drie fraaie golfbanen op 5 tot 30 minuten van het hotel, waaronder de Engels getinte bosrijke baan van Bad Lippspringe.
Een uitgebreid arrangement bestaande 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt, 3 x een 3-gangen diner, 2 x lunchpakket en 2 greenfees met keuze uit 2 banen is te reserveren voor € 299 p.p.
Op zo’n 300 km van Utrecht in het Teutoburger Wald ligt het populaire Parkhotel Bad Lippspringe. Het beschikt ondermeer over een binnen- en buitenzwembad, sauna’s en Spa.

Frankrijk

In Noord Frankrijk op 50 km onder Lille ligt Hotel du Golf d’Arras direct aan de eigen 18-holes golfbaan. Een terras met een weids uitzicht op de golfbaan, een gezellige bar en een goed restaurant dragen bij aan de prettige ambiance van dit golfhotel. Arras is een aantrekkelijk plaatsje met een ruime keuze aan restaurants en winkeltjes aan gezellige pleintjes en straatjes. De fraai onderhouden parklandcourse combineert 9 waterrijke en 9 heuvelachtige holes. Vele riviertjes en meertjes beïnvloeden het spel op deze afwisselende baan welke jaarlijks de gastheer is van het “Ladies French Open”.
Een verblijf van 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt en 3 greenfees op de baan van Arras kost slechts € 179 p.p.

In Noord Frankrijk op 50 km onder Lille ligt Hotel du Golf d’Arras direct aan de eigen 18-holes golfbaan. Een terras met een weids uitzicht op de golfbaan, een gezellige bar en een goed restaurant dragen bij aan de prettige ambiance van dit golfhotel.

Kortom volop keuze voor een heerlijke golfvakantie in een luxe hotel op enkele van de mooiste plekjes van Nederland.

Informatie

Voor meer informatie over deze en de vele andere bestemmingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een compleet overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: www.fairwaygolftravel.nl
Fairway is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0251-674 430 en per e-mail via info@fairwaygolftravel.nl. U bent ook van harte welkom in het kantoor in Castricum voor een persoonlijk reisadvies door het ervaren team.