Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfpas voor 3 dagen golf in Franse Ardennen


Met een onlangs ge´ntroduceerde golfpas kan er voor 99 euro drie dagen worden gegolfd op drie banen in de Franse Ardennen. De pas is geldig van 1 april tot en met 30 september 2012.De Golfpas Franse Ardennen geeft toegang tot de golfbanen van Margut-Maginot Line Golf Club in Margut, Golf Club de Sept Fontaines in Fagnon en Golf des Ardennes in Villers-le-Tilleul. Met de pas mogen houders een dag spelen op alle drie de banen. De golfpas is te verkrijgen bij deze banen en kost 99 euro per persoon.
De Golfpas Franse Ardennen geeft toegang tot de golfbanen van Margut-Maginot Line Golf Club in Margut, Golf Club de Sept Fontaines in Fagnon en Golf des Ardennes in Villers-le-Tilleul.

De golfbanen

Margut-Maginot Line Golf Club heeft een 14-holes golfbaan in Margut, Frankrijk. De baan is gebouwd op en rond de forten en kazematten van de Maginotlinie. De golfbaan, met veel hoogteverschillen, geeft een fraai uitzicht op de groene omgeving. De eerste afslag speelt u vanaf een citadel.

Golf Club des Sept Fontaines werd in het voorjaar van 2008 uitgebreid naar 18 holes en is schitterend gelegen op het landgoed van de 17e-eeuwse Abdij van Sept Fontaines. Logeren kan in het kasteel.

De Golf des Ardennes is een mooie 18-holes heuvellandbaan gelegen in de groene omgeving van Villers-le-Tilleul. De baan heeft snelle greens, mooie waterpartijen, brede fairways en is uiteraard zeer heuvelachtig.

Links


- De brochure van de Golfpas Frans Ardennen
- Margut-Maginot Line GC
- Golf Club de Sept Fontaines
- Golf des Ardennes
- Bureau voor toerisme Franse Ardennen