Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nationale Open Golfdagen


Op 21 en 22 april 2012 zullen landelijk de Nationale Open Golfdagen worden gehouden. Op golfbanen in Nederland kunnen ge´nteresseerden vrijblijvend kennis maken met de golfsport.
Voor iedereen die wel eens een golfbaan van dichtbij wil zien, voor mensen die graag eens willen proberen een golfbal weg te slaan, maar ook voor golfers die overwegen lid te worden van een golfclub worden de Nationale Open Golfdagen georganiseerd.Op 21 en 22 april 2012 zullen diverse golfbanen in Nederland de deuren openzetten voor het publiek. Jong en oud kan op deze manier met vrienden en familie eens ongedwongen kennis komen maken met de golfsport.

Wat is er te doen

Tijdens deze golfdagen wordt er gratis golfles gegeven op de participerende golfbanen. Er zullen demonstraties worden verzorgd en zal er allerhande informatie beschikbaar zijn over de sport, het materiaal en de golfbanen zelf. Alle benodigdheden om een goede start te maken staan voor u klaar op de golfbaan.

Wilt u alleen eens een golfbaan van dichtbij bekijken, dan kunt u meegaan met een rondleiding over de golfcomplexen. Medewerkers en leden van de clubs zullen u graag helpen u een zo goed mogelijk beeld te geven van het leven op en rond de golfbaan.

Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor enkele golfbanen die aan de Nationale Open Golfdagen meedoen.

Info

De Nationale Open Golfdagen zijn een initiatief van de NVG en de NGF.

Wilt u weten welke golfbanen en golfclubs bij u in de buurt deelnemen aan de Nationale Open Golfdagen 2012, kijk dan op www.opengolfdag.nl bij 'Deelnemende golfbanen'.