Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Open dag Golfbaan Kasteel Engelenburg


Op zaterdag 21 april 2012 organiseert Golfbaan Kasteel Engelenburg in Brummen een open dag. Tussen 11:00 en 15:00 uur kunnen belangstellenden kennismaken met de mogelijkheden van de golfbaan en van de Engelenburg Golf & Country Club in Brummen.


Voor de Open Dag is er een informatief en sportief programma samengesteld. Behalve informatie over lesmogelijkheden, speelrecht, greenfees, abonnementen en lidmaatschap van de Engelenburg Golf & Country Club, worden er gedurende de dag diverse clinics gehouden.

Voor de beginner

Vanaf 11:00 uur is er elk uur een 45 minuten durende golfclinic voor de jeugd, verzorgd door de golfcoaches van de jeugdcommissie. Vanaf 12:00 uur verzorgt Head Professional Michael Unsworth elk uur een 45 minuten durende golfclinic voor beginnende golfers vanaf 16 jaar.

U hoeft voor deelname aan de clinics nog geen golfervaring te hebben.

Wedstrijd

Voor golfers met minimaal baanpermissie zal er aan het begin van de middag een golfwedstrijd worden georganiseerd op de 9-holes golfbaan van Kasteel Engelenburg.

Voor aanvang van de wedstrijd, om 11:15 uur, geeft Michael Unsworth een clinic in het korte spel. Om 12.00 uur start de wedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Aanmelden uiterlijk tot donderdag 19 april, 12:00 uur.

Vanaf 14.00 uur komen de eerste wedstrijdspelers binnen. In de golfbar van de Engelenburg Golf & Country Club zal uiteindelijk de prijsuitreiking plaatsvinden.

Nationale Open Golfdagen

De open dag van Golfbaan Kasteel Engelenburg is onderdeel van de Nationale Open Golfdagen die op 21 en 22 april 2012 worden gehouden. Op deze dagen zetten diverse golfbanen in Nederland hun deuren wagenwijd open. Belangstellenden voor de golfsport of voor een bepaalde golfclub kunnen op deze dagen gratis en vrijblijvend kennis maken met de golfsport en de golfbanen in Nederland.

Aanmelden

Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met de golfreceptie van Golfbaan Kasteel Engelenburg via telefoonnummer 0575-569998.
U kunt ook de website www.opengolfdag.nl bekijken.