Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Open Golfdag Golfcentrum Amsteldijk


Ook Golfcentrum Amsteldijk opent op zondag 22 april 2012 haar deuren voor het publiek in het kader van de Nationale Open Golfdagen. Bezoekers kunnen gratis kennismaken met het unieke golfconcept van Amsteldijk.


Golfcentrum Amsteldijk ontving eind 2011 de Golf Award voor de Beste Golfbaan van Nederland. Het golfcentrum werd geroemd om het unieke concept van 'De 9 werelden van golf', waarbij voor elk onderdeel van de golfsport een apart oefenterrein is aangelegd.

Zondag 22 april zijn bezoekers van 11.00 tot 17.00 uur welkom op de Open Dag van Golfcentrum Amsteldijk. Van het 44 hectare grote en nieuwe golfcentrum is op dit moment ongeveer 30 hectare in gebruik.

Het team van Amsteldijk zal met ruim 50 mensen vertegenwoordigd zijn om u te ontvangen en om u gratis kennis te laten maken met alle facetten van het golfspel.

Verloting

Onder de bezoekers van de Open Dag wordt een aantal maandkaarten verloot. Een hole-in-one op hole 1 van de kleine par-3 baan wordt zelfs beloond met een gratis jaarkaart.

Hoog en laag

Met behulp van een telekraan kunnen bezoekers het grote terrein van Golfcentrum Amsteldijk van boven bekijken. Blijft u liever op de grond, dan zal het team van Amsteldijk u graag rondleiden en u voorzien van informatie over de tarieven, de inlooplessen en het golfpaspoort.

De grote baan

De eerste vier holes van de grote golfbaan van Amsteldijk zijn sinds kort geopend. De resterende vijf holes zijn nog niet geopend. Deze zullen naar verwachting binnen 8 tot 10 weken volgen. Indien u minimaal uw GVB heeft mag u in april hole 1, 2, 3 en 9 tegen een gereduceerd tarief spelen.

De weg naar Amsteldijk

De Open Dagen op Golfcentrum Amsteldijk trekken altijd veel bezoekers. Er zijn ruim 200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Vanuit Amstelveen, ter hoogte van Turfschip, is er een prima fietsverbinding richting Amsteldijk. Indien u in de gelegenheid bent wordt u verzocht om tijdens de Open Dag op de fiets te komen. Een ruime fietsenstalling is aanwezig.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Golfcentrum Amsteldijk