Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Voordelig golfen in het buitenland


De 2012-2013 editie van LeisureBREAKS Guide for Free Golf is sinds kort beschikbaar. De gids bevat '2-voor-de-prijs-van-1'-vouchers voor maar liefst 179 golfbanen in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Tsjechië Slovenië en Zweden. De investering voor de aanschaf van de gids is vaak met één keer golfen terugverdiend.De Guide for Free Golf 2012-2013 is een gids met vouchers waarmee u op 179 golfbanen volgens het '2-voor-de-prijs-van-1'-principe speelt. Per baan bevat de gids twee vouchers. U kunt dus op elke deelnemende baan met twee personen of met vier personen golfen voor de helft van de prijs. De vouchers zijn geldig tot en met 30 juni 2013.

Waar

De nadruk in de gids ligt op Duitse golfbanen. Van de 179 deelnemende golfbanen liggen er 148 in Duitsland. Denemarken doet met zes banen mee, Frankrijk met één, Italië met één, Oostenrijk met negen, Zweden met tien en Tsjechië met vier. De gids heeft nog geen vouchers voor banen in Nederland. Enkele van de golfbanen in het grensgebied van Nederland zijn:
- Golf Club Grevenmühle
- Golfclub Wildenrath
- Golfclub Dreibäumen
- Golfclub Velbert
- Dortmunder Golfclub
- Golfclub Borghees
- Golfclub Am Kloster Kamp
- Mühlenhof Freier Golfplatz
- Golfclub Schloss Haag
- Golfanlage Duvenhof
- Golfen in Hiltrup
- Golfclub Varus
- Golfclub Vechta-Welpe
- Golfclub Thülsfelder Talsperre

Kijk voor een overzicht van alle deelnemende golfbanen op de website van LeisureBREAKS.
Het kan zijn dat er voor bepaalde golfbanen enkele beperkingen gelden qua speeldagen en tijden. Dit kunt via dezelfde pagina terugvinden bij de details van de golfclubs.

Hoe werk het

De gids bevat contactgegevens, routeadviezen en verdere relevante informatie van alle aangesloten golfbanen. Voor starttijden kunt u direct contact opnemen met de golfbanen, waarbij u aangeeft dat u gebruik wilt maken van de vouchers uit de gids. Voor een aantal banen kunt u ook gebruik maken van het online boekingssysteem van de servicepartner van LeisureBREAKS, 1Golf1.com.

Op het secretariaat van de golfclub vult u de voucher(s) vóór betaling in en u geeft deze af. De vouchers zijn geldig tot en met 30 juni 2013.

Aanschaf en prijs

De LeisureBREAKS Guide for Free Golf 2012-2013 is o.a. te verkrijgen via de website van Green Free. De reguliere prijs van deze Duitstalige gids is €59,90, bent u GreenFree Gold Member, dan betaalt u €49,90. Er komt in beide gevallen 3 euro aan verzendkosten bij. De gids is ook te bestellen via de website van LeisureBREAKS.