Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Wat doe jij met je vrouw?


Advertorial

Je hebt de Oranje spullen van zolder gehaald, weddenschappen gemaakt en hapjes voor in de frituur gekocht. De woonkamer heb je omgetoverd tot een mooie arena en al je vrienden hebben goed zicht op het televisie-scherm. Aan alles is gedacht voor een schitterende EK 2012. Jij bent er klaar voor. Maar heb je ook aan je vrouw gedacht?

Niets is erger dan tijdens een spannende wedstrijd net die vragen te moeten beantwoorden, die vooral niet over de wedstrijd gaan. Juist dan begint ze over die vakantie die nu echt geboekt moet worden of de kinderverjaardag waar je echt even mee naartoe moet.

Gelukkig kun je hier nu iets aan doen

Bedenk een originele reden waarom jij jouw vrouw en haar vriendinnen een vakantie gunt tijdens het EK en plaats het op www.wegmetjevrouw.nl

De leukste inzending wordt beloond met een gratis week vakantie in een vakantiewoning van Topic Travel Vakantiehuizen t.w.v. € 1.500,-! Van luxe villa’s aan zee tot aan heerlijke appartementen direct op de golfbaan.

Vakantie- en golfpark Village Cap EsterelWat dacht je bijvoorbeeld van vakantiepark Village Cap Esterel, het Côte d'Azur in het klein! Zelfs de meest verwende Frankrijkliefhebber komt op dit autovrije vakantiedorp aan zijn trekken.

Village Cap Esterel ligt op 1 km van het strand en is omringd door de beboste bergen van het beschermde Esterelgebergte. In het dorp ligt een fantastische zwemparadijs met een verwarmd zwembad en een groot golfslagbad met waterglijbaan, fonteinen en whirlpools. De ronde zwembaden zijn omringd door terrassen met ligbedden en er zijn natuurlijk ondiepe badjes voor de kleintjes.Ook vind je in dit bruisende gedeelte leuke winkeltjes, bars en terrassen, diverse restaurantjes, bakker, kapper, wasserette en een supermarkt.

Rondom "Le Village" ligt een 9-holes golfbaan, en op loopafstand (tevens treintje) ligt het rustiger deel "Le Hameau" met maar liefst drie zwembaden, waterglijbanen, een peuterbad en terrassen met ligbedden.
Village Cap Esterel, is uitstekend onderhouden en de pleintjes, straatjes en appartementen zijn ontworpen in fraaie Provençaalse stijl.Gratis naar vakantiepark Village Cap Esterel tijdens het EK

Doe nu mee op www.wegmetjevrouw.nl, bedenk de leukste en/of meest ludieke reden waarom je partner deze vakantie verdiend en win een gratis verblijf in Village Cap Esterel of in één van de 2400 andere accommodaties van Topic Travel Vakantiehuizen.

Enne…even tussen ons, mocht jij geen voetballiefhebber zijn, dan ga je toch gewoon lekker mee!