Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfen voor het goede doel op De Hoge Kleij


Golfclub De Hoge Kleij organiseert in samenwerking met de Lions Club Leusden op 20 augustus 2012 wederom een Goede Doelen Golftoernooi. Om haar maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen stelt de Golfclub De Hoge Kleij” haar prachtige baan eenmaal per jaar beschikbaar ten behoeve van een goed doel. Op maandag 20 augustus 2012 vindt het toernooi “Golfen met een Doel” plaats. Deze wedstrijd is ook toegankelijk voor niet leden van de Hoge Kleij.De intentie van het goede doelen toernooi is geld bijeen te brengen voor een maatschappelijk relevant project met een lokale component binnen een cirkel van 35 kilometer rond “De Hoge Kleij”. Dit jaar zijn dat drie organisaties: Kinderhospice De Glind in De Glind, Stadsboerderij de Vosheuvel in Amersfoort en Activiteitencentrum de Klepper in Leusden, allen volledig afhankelijk van donaties.


Speelgeld

Tijdens deze unieke wedstrijd gaan maximaal 120 deelnemers de baan in om voor de eer en het goede doel te strijden. Ieder wil natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen. Omdat dit geen gewone wedstrijd is zijn ook de regels niet gewoon. Alle deelnemers kunnen onbeperkt “voordeel” kopen met extra speelgeld. Extra slagen, extra meters, een betere ligging van de bal en zelfs het “huren” van een Pro, die de hole voor je speelt. Van het inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer € 50 mee om deze score verlagende mogelijkheden te kopen. Is uw kaart “op” dan kunt u ter plekke speelgeld bijkopen.
Vorig jaar werd op golfclub De Hoge Kleij voor het goede doel Stichting Viore een golfdag georganiseerd. De stichting zamelde geld in voor het opzetten van een centrum voor mensen die geconfronteerd zijn of zijn geweest met kanker. De golfdag werd een groot succes en bracht ruim € 12.000 op. Het centrum in Hilversum kon mede dankzij deze golfdag op 29 februari 2012 officieel worden geopend.

Kosten

Nu, op 20 augustus zijn weer nieuwe goede doelen die kunnen profiteren van de gulle gaven van golfers. Particulieren kunnen zich vanaf € 95 euro inschrijven voor zowel een golfwedstrijd als een clinic (wedstrijddeelnemers dienen in bezit te zijn van een GVB). Bedrijven kunnen zich inschrijven voor een hele flight van 4 personen voor een bedrag van € 1.000. Voor dit inschrijfgeld wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke dag aangeboden (lunch, hapje/drankje in de baan, borrel en BBQ). Tevens zijn er vele extra sponsor mogelijkheden beschikbaar voor deze dag. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de organisatie. Zo wordt het niet alleen een onvergetelijk dagje golf, er wordt meteen een bijdrage geleverd aan de goede doelen. I
Informatie over deze golfdag voor het goede doel en inschrijving kunt u vinden op www.hkgoeddoel.nl.
Ook kunt u mailen met de organisatie: engelsvrouw@planet.nl of bellen op telefoonnummer, 06 51 720 009.


Achtergrondinformatie Golfclub De Hoge Kleij

Golfclub De Hoge Kleij is één van de topbanen in Nederland. De baan ligt in het bos op de grens van Amersfoort en Leusden. Ondanks het feit dat “De Hoge Kleij” nog maar’ 25 jaar oud is, heeft de golfbaan het karakter van een oude bosbaan. Alleen al om die reden is het voor niet-leden interessant om ook eens een keer op deze baan te spelen.
Zie voor meer informatie: www.hogekleij.nl