Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Gratis Golfles schoolkinderen op KLM Open


Tijdens de pro-am van het KLM Open op de Hilversumsche Golfclub organiseert Kids4Golf op woensdag 5 september een middag waarbij Gooise basisschoolkinderen gratis kennis kunnen maken met de golf. Het evenement is geheel gratis en de kinderen hoeven slechts sportieve schoenen mee te nemen. Ze krijgen in sessies van een uur les van een ervaren pro om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Op een veilige en speelse manier met aangepast materiaal.Tijdens deze sessies van 14.00 tot 17.00 uur kunnen ze hun talenten tonen tijdens diverse wedstrijden. De beste tien kids worden beloond met een gratis golfcursus op Golfbaan Spandersbosch in Hilversum en een golfset van Jumbo Golfwereld.

Vorig jaar, tijden het KLM Open van 2011, was het kids4golf een groot succes.
Vorig jaar, voorafgaand aan het KLM Open werd ook een Kids$golf georganiseerd. De Gooise kinderen leerden toen met aangepast SNAG-materiaal de basisslagen van een echte pro en konden hun talenten tonen tijdens de vele speelse wedstrijden. (SNAG staat voor “Start New At Golf”. Het SNAG-materiaal is speciaal golfequipment van verschillende materiaalsoorten die de slagingskansen van de deelnemers verhoogt en de deelnemers ook een leuke golfervaring meegeeft.)

Verrassing

Een leuke verrassing was toen de komst van José Maria Olazabal, de superster die in 1994 de Masters won en in 1989 de winnaar van de Dutch Open was. De Spaanse stergolfer vertoonde zijn kunsten en ging de strijd aan met de kinderen.
Meer informatie en inschrijving: www.kids4golf.nl