Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Win een eigen Skybox op het KLM Open


Volgende week begint het KLM Open. Ter gelegenheid van het feit dat het in 2012 honderd jaar geleden is dat het toernooi voor de eerste keer werd gespeeld op Nederlandse bodem, is een ludieke actie van start gegaan: Win je eigen Skybox op het KLM Open!Golfliefhebbers maken kans op een eigen Skybox voor acht personen tijdens het KLM Open van 2012. De exclusieve Skybox bevindt zich op vijf meter hoogte en biedt een spectaculair uitzicht op de 18de hole van de Hilversumsche Golf Club.

Grote namen op een groot toernooi

Met grote namen als John Daly, Lucas Glover, Darren Clarke, Martin Kaymer, Miguel Angel Jiménez en titelverdediger Simon Dyson belooft het in 2012 opnieuw een spannende strijd te worden op de golfbaan van de Hilversumsche Golf Club. Ook de Nederlandse spelers Joost Luiten en Robert-Jan Derksen zijn van de partij.

In 2012 is het honderd jaar geleden dat het toernooi voor het eerst werd gespeeld op Nederlandse bodem, waardoor het 'Open' zich het oudste internationale sportevenement van Nederland mag noemen. Een heuglijk feit dat uitgebreid gevierd zal worden, onder meer met de actie 'Win je eigen Skybox op het KLM Open'.

De actie

Wie kans wil maken op een compleet verzorgde dag in een eigen KLM Open Skybox, samen met zeven vrienden of vriendinnen, klikt op de actiebutton op facebook.com/klmopen. Er zijn vier Skybox-arrangementen te winnen, één op elke toernooidag. Deelnemen kan tot en met 31 augustus 2012.

Algemeen

Het KLM Open is onderdeel van de European Tour en wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en georganiseerd door TIG Sports. Titelverdediger is Simon Dyson. Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en viert in 2012 het honderdjarig bestaan. Het prijzengeld voor 2012 bedraagt €1,8 miljoen.

Kijk voor meer informatie op www.klmopen.nl