Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Golftime Travel


De nieuwe brochure 2013 ĎEuropese Bestemmingenívan Golftime Travel is uit. De golftouroperator biedt onder het motto Your Travel Caddy, weer veel arrangementen in meerdere Europese landen aan.In de nieuwe brochure van Golftime Travel zijn golfarrangementen opgenomen in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, TsjechiŽ, ItaliŽ, Ierland en Schotland Nieuw in het aanbod zijn de golfregioís Drenthe en Midden Duitsland. Terwijl de regioís Vlaanderen, Duitse Grensstreek, Eifel, Lagio Maggiore, Toscane en Praag vernieuwd zijn.
Zo biedt Golftime een 2 of 3-daags arrangement aan op de Drentsche Golf & Country Club. Deze Golfbaan heeft sinds ruim een jaar Golf Lodges direct aan de baan. Een arrangement naar de Drechtsche GC biedt de golfer de mogelijkheid ís ochtends wakker te worden met uitzicht op een van de fairways of waterpartijen van de golfbaan.
Een 2-daags arrangement bestaande uit 1 nacht incl. ontbijt, 1 3-gangendiner, 2 lunchpakketten en 2 greenfees voor de Drentsche Golf & Country Club is al beschikbaar vanaf Ä 175 per persoon.

Bestellen

De brochure Europese bestemmingen 2013 is aan te vragen op de website www.golftimes.nl.

Daar kunt u ook de brochure voor Mediterrane & Verre bestemmingen aanvragen. In deze brochure vindt u golfarrangementen in onder andere Portugal, Spanje, Cyprus en Turkije aan, maar ook arrangementen naar Zuid-Afrika.

Uiteraard kunt u alle golfmogelijkheden ook bekijken op de algemene website van de touroperator.