Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Speel mee in Pro-Am Deloitte Ladies Open 2013


BurgGolf biedt golfers de unieke kans om mee te spelen in de Pro-Am van het Deloitte Ladies Open 2013, dat van 24 t/m 26 mei zal worden gespeeld op The International.Het Deloitte Ladies Open is een toernooi van de Ladies European Tour waarbij 126 topgolfsters uit de hele wereld strijden om een greep uit de prijzenpot van 250.000 euro. In 2012 won de Spaanse Carlota Ciganda het toernooi dat toen nog op Broekpolder werd gespeeld. De Nederlandse Dewi-Claire Schreefel werd gedeeld vierde en Christel Boeljon werd gedeeld twaalfde.

De 2013-editie van het Deloitte Ladies Open zal van 24 t/m 26 mei 2013 worden gespeeld op de nieuwe Nederlandse topbaan The International bij Schiphol. Voorafgaand aan dit toernooi, op 23 mei, wordt een Pro-Am gespeeld. U als golfer, man of vrouw, kunt meespelen in deze Pro-Am, samen met één van de damesprofessionals van de Ladies European Tour.

Wat moet u doen

BurgGolf organiseert acht kwalificatiewedstrijden (individueel Stableford) op verschillende BurgGolf-banen. Per wedstrijd zullen 4 golfers zich kwalificeren, 2 dames en 2 heren, voor de finale-kwalificatiewedstrijd op 11 mei op The International. De beste speelster en speler van die finale mogen meespelen in de Pro-Am van het Deloitte Ladies Open. Een derde ticket zal worden verloot onder de overige deelnemers van de finale.

De kosten

De kosten voor de kwalificatiewedstrijden zijn:
Niet-leden van BurgGolf/LoyalTee: 65 euro p.p.
LoyalTee-leden: 55 euro p.p.
Privéleden: 35 euro p.p.

De prijzen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en een lekkernij en een 18-holes greenfee. Deelnemers van de finale spelen gratis op The International, maar zij dienen wel gebruik te maken van het horecapakket van 49 euro.

Waar en wanneer

De kwalificatie wedstrijden worden gespeeld op:

2 maart – 12:00 uur / BurgGolf Zoetermeer
9 maart – 13:00 uur / BurgGolf St. Nicolaasga
16 maart – 13:00 uur / BurgGolf Wijchen
30 maart – 13:00 uur / BurgGolf Purmerend
13 april – 13:00 uur / BurgGolf Haverleij Den Bosch
20 april – 13:00 uur / BurgGolf Middelburg
27 april – 13:00 uur / BurgGolf Emmen
4 mei – 14:00 uur / BurgGolf Gendersteyn Veldhoven
11 mei FINALE op The International

Inschijven en meer informatie

Inschrijven voor de kwalificatiewedstrijden kan via een formulier op de website van BurgGolf.nl.
Kijk voor meer informatie over het toernooi op de officiële website van het Deloitte Ladies Open, www.deloitteladiesopen.nl.