Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfbaan Engelburg viert feest, golfer profiteert


De Engelenburg Golf & Country Club in Brummen bestaat in 2013 25 jaar. Ter gelegenheid van dit feestelijke jubileum betalen golfers tot 1 september 2013 slechts 25 euro voor een 9-holes greenfee.De golfbaan van Engelenburg Golf & Countryclub is gevestigd op het fraaie landgoed rondom Kasteel Engelenburg in Brummen. Het complex is een zeer populaire plek voor bruiloften, levensgenieters, fijnproevers en golfers vanwege de mooie natuur, de historische uitstraling en zeer uitgebreide voorzieningen. Het 17de-eeuwse kasteel heeft onder meer een zeer goed restaurant, een bar, salons en een lounge met een enorme wijn- en whiskycollectie en zelfs de golfbar in Engelse stijl bevindt zich in het kasteel.
Golfbaan Engelenburg Golf & Countryclub in Brummen Gelderland, Nederland

Koopje

Vanwege het 25-jarige bestaan van de Golf & Country Club kunnen golfers tot 1 september 2013 voor slechts 25 euro genieten van de bijzondere 9-holes Donald Steel-golfbaan op het landgoed. De baan kent veel waterhindernissen, maar ook de eeuwenoude eiken en de zware rough maken deze golfbaan tot een uitdaging. Uniek in Nederland is de teebox van hole 3, die is geplaatst bovenop een 400-jaar oude ijskelder. Normale greenfeeis €32,50 midweek en €37,50 voor het weekend.

Bekende head pro is terug

De Golf & Country Club vermeldt trots dat head pro Willem-Maarten de Vries is teruggekeerd naar Engelenburg. De Vries werkte van 1996 t/m 2000 op Engelenburg, maar gaf daarna les op de Sallandsche Golfclub, de Scherpenbergh, de Lochemse en Welderen. De Vries geeft veel aandacht aan de beweging van golf: ‘Als de beweging goed gaat, dan gaat de bal ook de goede kant op’.

Meervoudig jubileumjaar

Niet alleen de Golf & Country Club bestaat 25 jaar. Het landgoed Kasteel Engelenburg viert dit jaar ook dat zij 25 jaar open zijn voor gasten. Daarbij is sommelier Jurgen Luppes 25 jaar verbonden aan Kasteel Engelenburg en eigenaren Johan en Carin Agricola vieren hun 25-jarig jubileum als directie-echtpaar. Dat al deze jubilea flink aandacht krijgen met extra activiteiten moge duidelijk zijn.

Heeft u al eens gespeeld op Golfbaan Engelenburg? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Kijk voor alle informatie over de golfbaan op www.golfbaanengelenburg.nl. Voor informatie over het kasteel kijkt u op www.engelenburg.com.
Golfbaan Engelenburg Golf & Countryclub in Brummen Gelderland, Nederland.