Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

BurgGolf-winnaars Pro-Am Deloitte Ladies Open bekend


Drie zeer gelukkige deelnemers aan de kwalificatiewedstrijden van BurgGolf hebben een ticket gewonnen voor deelname aan een Pro-Am van het Deloitte Ladies Open.BurgGolf organiseerde dit jaar acht kwalificatieronden op verschillende banen van BurgGolf. Van de 300 deelnemers mochten 32 gekwalificeerden de grote finale spelen op The International, de golfbaan waar van 24 tot 26 mei 2013 het Deloitte Ladies Open wordt gespeeld.

Het spelen van een finale op deze unieke golfbaan bij Schiphol was voor alle deelnemers al een mooie beloning voor hun prestaties, maar voor de winnaars van de finale lag nog een veel mooiere prijs klaar: een wildcard voor een Pro-Am van het enige toernooi van de Ladies European Tour in Nederland. Tijdens zoín Pro-Am spelen amateurs voorafgaand aan het hoofdtoernooi samen met een professional van de Ladies Tour een ronde op de wedstrijdbaan.

De finaWinnaars van het BrugGolf Pro-Am Deloitte Ladies Open le bij de mannen werd gewonnen door Onno Hamerling, bij de dames ging Diana van de Wens er met de grote prijs vandoor. De derde beschikbare wildcard werd verloot onder de andere deelnemers van de finale, Mathijs Verlaan was de gelukkige winnaar.

Kijk voor alle informatie over het Deloitte Ladies Open op www.deloitteladiesopen.nl.

De Emilia Romagna LoyalTee Club Tour

Ook deze zomer kunt u bij BurgGolf weer deelnemen aan de LoyalTee Tour, een reeks van 22 wedstrijden tussen de maanden mei en september. Per wedstrijd zijn er leuke dagprijzen te winnen. Wie mee mag doen aan de finale maakt kans een golfreis te winnen naar ItaliŽ. De Emilia Romagna LoyalTee Tour is voor zowel gevorderde golfers als voor beginners zonder handicap. De LoyalteeTour wordt gesponsord door 3D Golfvakanties.