Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Geniet op De Hoge Kleij en steun het goede doel


Op vrijdag 5 juli aanstaande wordt op golfbaan De Hoge Kleij de Goede Doelen Golfdag georganiseerd. Met uw deelname steunt u het goede doel, speelt u een van de topbanen van Nederland en geniet u bovendien van een waanzinnig leuke dag met een wel heel bijzonder wedstrijdreglement.Zoals ieder jaar stelt Golfclub De Hoge Kleij haar golfbaan in Leusden een volledige dag ter beschikking voor het goede doel. Tijdens deze Goede Doelen Golfdag wordt er geld ingezameld voor organisaties die zich op bijzondere wijze inzetten voor de maatschappij in en rond Amersfoort. De opbrengst van dit jaar zal gaan naar de stichtingen Dierenambulance Amersfoort en Kledingbank Amersfoort en naar Hospice De Luwte.

De leukste wedstrijd van het jaar

Om het wedstrijdplezier te verhogen en om iedereen een kans te geven met een goede score binnen te komen krijgen deelnemers na inschrijving 50 euro om te besteden aan hulpmiddelen om hun uitslag positief te beïnvloeden. Hierbij houdt het niet op bij het kopen van een ‘mulligan’. U kunt een professional vragen een slag of een hele hole voor u te spelen, u kunt het recht kopen om op een hole uw bal na de afslag 10 meter naar links of naar rechts te verplaatsen en er zijn nog veel meer opties waar de R&A kromme tenen van zou krijgen.

Bij al uw beslissingen staat het goede doel voorop. Is uw 50 euro op, dan kunt u op elke hole onbeperkt hulp kopen en alle opbrengsten gaan direct naar de eerder genoemde organisaties. De aangepaste spelvorm, de uitgebreide prijzentafel, de prachtige baan en de steun van de goede doelen maken deze speciale golfdag elk jaar weer tot een waar feest..

Info en inschrijven

De dag begint om 11.30 uur met registratie, koffie en de ontvangst van een lunchpakket. Het startschot zal om 13.00 uur exact afgaan en in de baan worden u allerlei gesponsorde lekkernijen aangeboden. Na een verrassing tijdens de borrel, een drankje en een informele maaltijd gaat u dan huiswaarts met hopelijk een goed gevoel.

De wedstrijd staat open voor iedere golfer met minimaal een GVB . Voor alle informatie over de wedstrijd en voor inschrijvingen gaat u naar:
www.hkgoeddoel.nl.
De inschrijving sluit op 20 juni 2013.
Golfbaan Golfclub de Hoge Kleij

De baan

De 18-holes bosbaan van Golfclub De Hoge Kleij ligt op Landgoed Den Treek dat onderdeel is van de Utrechtse Heuvelrug. Opvallend in dit landschap zijn de subtiele hoogteverschillen die elke hole uitdagend maken en die op sommige holes het gevoel geven dat je in het buitenland aan het spelen bent. Wat ook bijzonder is, is de ruimte in de baan. Je zult maar zelden last hebben van spelers op een andere hole, als je die al tegenkomt. Waterhindernissen zijn er nauwelijks, maar de volwassen bomen op en rond de holes kunnen nog wel eens in de weg staan. En, dan hebben we het nog niet over de vele bunkers die overal hinderlijk aanwezig zijn. Het gloednieuwe grote terras van de 19de hole kijkt prachtig uit over meerdere holes en is voor een deel voorzien van een glazen overkapping.