Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Ontspannen golfdag met Flight4Friends


Holland Golf Events organiseert op Golfbaan Waterland-Amsterdam op 29 juni 2013 een golfdag met als thema ‘Flight4Friends’. Geen wedstrijd, gewoon gezellig met familie of vrienden golfen maar wel kans maken op mooie prijzen.Met Flight4Friends wil Holland Golf Events een gezellige golfdag organiseren zonder het wedstrijdelement dat minder ervaren golfers soms weerhoudt om mee te doen aan een golfevenement. De ideale gelegenheid om eens lekker ontspannen met vrienden of familie te golfen in een flight van 4 personen op een andere baan. Het leukste van deze dag is misschien nog wel dat er toch hele mooie prijzen te winnen zijn.

De prijs en de prijzen

Voor slechts 47,50 per persoon speel je 18 holes op Golfbaan Waterland-Amsterdam en krijg je na afloop een heerlijke dagschotel. Bovendien maken alle deelnemers kans naar huis te gaan met bijvoorbeeld een Redline Golf carrybag met je eigen naam of een Corendon Golf travelbag. De hoofdprijs die wordt verloot onder de deelnemers is een 4-daags golfarrangement incl. vluchten voor 4 personen naar het Cornelia De Luxe Resort en de Cornelia Golf Club in Turkije, gesponsord door Corendon Golf.

Inschrijven en informatie

Stuur voor aanmelding een mail naar info@hollandgolfevents.nl onder vermelding van de namen van de 4 personen van jouw flight en ga voor die reis naar Turkije!

Extra cadeau voor iedereen

Of je nu wel of niet meedoet met deze golfdag, Redline Golf geeft iedere lezer van dit bericht 5 EURO KORTING OP REDLINE PRODUCTEN. Geef hiervoor bij bestelling op de website van Redline de code ‘flight4friends’ in.
Redline Golf is een nieuw Nederlandse golfmerk waarbij je zelfs bij bestelling vanaf 12 eigen ballen, gratis je naam, logo of foto op de bal kunt laten drukken. Naast 4 soorten golfballen heeft Redline golftassen met naam, caps, handschoenen en steeds meer eigen golfproducten.