Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuw reislabel: Pin High Delicious


Pin High Golftravel, de grootste golftouroperator van Nederland, lanceert een nieuw reislabel: Pin High delicious. Met dit nieuwe label introduceert Pin High een selectie reizen gericht op culinair genieten met een beetje golf.Volgens Pin High zijn de arrangementen van het nieuwe programma ‘zinnenprikkelend’. De arrangementen lopen uiteen van een kookworkshop in De Librije tot culinaire stadswandelingen in binnen- en buitenland waarbij greenfees ‘à la carte’ kunnen worden bijgeboekt, uiteraard tegen speciale tarieven. Met het nieuwe label komt Pin High komt meer tegemoet aan de reisvoorkeuren van de iets minder actieve golfers en de niet-golfende reisgenoten.
Nieuw (golf) reislabel van Pin High Golftravel: Pin High Delicious.

Drie thema’s

De arrangementen zijn ingedeeld in drie thema's: Lekker zelf doen, Smaken ontdekken en Wijn & Spijs. Elk met een eigen focus, elk met een eigen karakter en allemaal te combineren met golf.

- ‘Lekker Zelf Doen' biedt allerhande workshops op inspirerende locaties zoals bijvoorbeeld in Librije’s Atelier of op locatie in Umbrië.

- Bij ‘Smaken Ontdekken’ gaat het om het proeven van de pure, lokale smaak en het leren kennen van diverse streekproducten. Tijdens het arrangement bij Kasteel Engelenburg bijvoorbeeld leert men tijdens een wijnroute door de Achterhoek alles over de wijngaard, de wijnmaker en natuurlijk de wijn.

- Centraal bij het thema ‘Wijn & Spijs’ staat het proeven met het combineren van wijnen en spijzen centraal. Pin High Delicious biedt hier arrangementen bij bijvoorbeeld Landgoed Groot Warnsborn, Tuindorp Hotel 't Lansink en Landgoed Altembrouck.

Kijk voor alle details op www.pinhighdelicious.nl.

De directeur over culinair genieten

Nederland telt ongeveer 338.000 golfers, waarvan slechts een derde actief golft. Pin High Golftravel focust zich met Pin High Delicious voornamelijk op de minder actieve golfer en niet-golfer. Eric Bakker, directeur Pin High Golftravel: ‘Met Pin High delicious leggen we de nadruk op het culinair genieten en de algehele vakantiebeleving. Hiermee willen we tegemoet komen aan de grote groep golfers die niet de hele dag op de golfbaan wil staan, maar die ook wil genieten van de vaak prachtige omgevingen en het culinaire aspect. Golfen is uiteraard nog steeds mogelijk en greenfees zijn ‘à la carte’ te boeken.’