Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Dutch Open Pitch & Putt


Op 23, 24 en 25 augustus 2013 wordt het Landal Dutch Open Pitch&Putt Golftoernooi bij Landal Orveltermarke gespeeld. Het toernooi trekt jaarlijks zoín 140 top-Pitch & Putt spelers uit binnen- en buitenland.Pitch & Put is een steeds populairder worden vorm van golf. In relatief weinig tijd kunnen 18 holes worden gespeeld waarbij de uitdaging ligt in de totale beheersing van het korte spel. In augustus wordt op de 18-holes P&P- golfbaan van het Drentse Landal Orveltemarke het Dutch Open gespeeld. Een internationaal toernooi waar 140 topspelers uit 10 verschillende landen aan de start zullen verschijnen. Dit leuke toernooi is vrij toegankelijk voor publiek.

Op vrijdag 23 augustus wordt een Matchplay Knockout Toernooi gespeeld als opwarmertje voor het echte toernooi. Op zaterdag 24 augustus zal burgemeester Jan Broertjes van de gemeente Midden-Drenthe de officiŽle openingshandeling van het toernooi verrichten. Op zaterdag spelen de professionals twee ronden van 18 holes, op zondag wordt de finale gespeeld. Het toernooi wordt gespeeld onder auspiciŽn van de Nederlandse Pitch&Putt Bond (NPPB) en de Internationale FIPPA.

De enige Nederlander die het toernooi op zijn naam wist te schrijven tot nu toe was de Drent Rolf Kwant in 2010. Alle andere zes edities werden gewonnen door Ierse topspelers als Ray Murphy en John-John Walsh.

De zaterdag wordt feestelijk afgesloten met Ierse live muziek. Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar horeca.orveltermarke@landal.com. Op zondag biedt Landal Orveltermarke diverse activiteiten voor jong en oud.

Kijk voor het volledige bericht op de website van Landal Orveltermarke.
Pitch & Putt golfbaan Landal Orveltermarke