Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

ABN AMRO verlengt contract Disabled Open


ABN AMRO heeft het contract met het Disabled Open verlengd. Het Disabled Open werd van 8 t/m 10 juli gespeeld op BurgGolf Purmerend.Het ABN AMRO Disabled Open werd in 2013 voor de zevende keer gespeeld en had dit jaar 60 deelnemers uit 10 verschillende landen. Het toernooi werd gewonnen door de Engelse Andy Gardiner bij de heren en de Zweedse Caroline Larsson bij de dames. Beide golfers spelen met een beenprothese en zijn samen met eenbenige Manuel de Los Santos ook ambassadeurs van het ABN AMRO Disabled Open.

Kijk voor meer informatie over Golf voor Gehandicapten op www.gehandicaptengolf.nl.

Waarom ABN AMRO?

Iedereen moet volgens ABN AMRO de kans krijgen om zijn of haar favoriete sport uit te oefenen, ongeacht een fysieke beperking. ABN AMRO wil als sponsor bijdragen om dit doel te verwezenlijken. Daarom participeert de bank in het 1% Fair Share programma van het Fonds Gehandicaptensport.

ABN AMRO is al sinds 2009 als hoofdsponsor aan het Disabled Open verbonden. In het bijzijn van de heer Gerrit Zalm, voorzitter Raad van Bestuur ABN AMRO, werd woensdag 10 juli het contract met het Fonds Nationaal Gehandicaptengolf (Fonds NGG) met twee jaar verlengd.
Het tekenen van het contract van ABNAMRO voor het Diabled Open. v.l.n.r: Manon Eggermont (secretaris NGG), Gerrit Zalm (Voorzitter Raad van Bestuur ABN AMRO),Tineke Loogman (voorzitter NGG)<br />