Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Win golfreis naar Turkije


Op 2 september 2013 worden twee aparte wedstrijden van de Corendon Golf Tour gespeeld op de Goyer G&CC. Naast prijzen voor de winnaars per wedstrijd wordt onder alle deelnemers een geheel verzorgde golfreis voor 2 personen naar Turkije verloot.In samenwerking met Holland Golf Events organiseert Corendon Golf op maandag 2 september 2013 de start van de Corendon Golf Tour. Op deze golfdag zullen 2 aparte wedstrijden worden gespeeld:
- een 4BBB koppelwedstrijd in de ochtend;
- een individueel Stableford wedstrijd in de middag.
Antalya Golf Club. Een van de sponsors van het toernooi dat op de Goyer Golf & Country Club wordt georganiseerd op 2 september.

Koopje

Als locatie voor deze geheel verzorgde wedstrijden is de unieke golfbaan van de Goyer Golf & Country Club bij Eemnes gekozen, een baan naar een ontwerp van Bruno Steensels met Amerikaanse signature en uitstekende USGA greens. Een buitenkansje voor deelnemers om hier eens te spelen. Gastspelers worden op deze exclusieve baan normaal gesproken beperkt toegelaten voor een greenfee van 100 euro. Dankzij de sponsoring van Corendon Golf, Sirene Belek Hotel en Antalya Golf Club krijgt u nu de mogelijkheid om voor slechts 79 euro per persoon op deze baan te spelen. Dat is inclusief greenfee, een hapje en een drankje, een uitgebreide lunchtafel, kans op prachtige prijzen en deelname aan de verloting van de hoofdprijs: een 5-daags golfarrangement voor twee personen (inclusief vluchten met Corendon Airlines) naar het 5-sterren Sirene Belek Hotel in Turkije op basis van Ultra All Inclusive. U speelt daar op twee banen van de Antalya Golf Club.

Wedstrijd en tijden

U kunt op 2 september kiezen uit deelname aan twee wedstrijden:
De eerste wedstrijd is een koppelwedstrijd waarbij wordt gespeeld in het format 4BBB (Four Ball Better Ball) met 3/4 handicapverrekening. Er wordt shotgun gestart om 09:00 uur. Ontvangst vanaf 08:00 uur met koffie en iets lekkers en na afloop van de wedstrijd staat er een uitgebreid lunchbuffet klaar.

De tweede wedstrijd start om 14:30 uur, eveneens shotgun. Het format van deze wedstrijd is individueel Stableford met 3/4 handicap verrekening.
Ontvangst vanaf 12:30 uur met een uitgebreid lunchbuffet, na afloop van de wedstrijd krijgt u nog drankjes en een snack.

Informatie en inschrijven

Kijk voor meer informatie over deze wedstrijden op deze pagina van Holland Golf Events.

Inschrijven kan door het sturen van een mail naar info@hollandgolfevents.nl met daarin de volgende informatie:
- welke wedstrijd? Ochtendwedstrijd is een team van 2 personen, middag is individueel;
- actieve handicap (max. 36);
- mobiele telefoonnummer;