Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golf & Spa in het hart van de Alpen


Voor welgestelde golfers die van luxe en welness houden is een golfvakantie naar de Zwitserse Alpen nu nog aantrekkelijker geworden. Het wereldberoemde Kulm Hotel in St. Moritz heeft haar Kulm Spa St. Moritz volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Kosten: 8 miljoen Britse ponden. De fantastische uitzichten over de Alpen zijn uiteraard gebleven.Na een rondje golf op de 9-holes baan van Kulm Golf St. Moritz of op een van de twee 18-holes golfbanen van Golf Engadin St. Moritz is het vermoeide lichaam vast wel toe aan op en top ontspanning. In het 2000 m2 vernieuwde Kulm Spa St. Moritz is die ontspanning meer dan een vanzelfsprekendheid. De signature massage met kruiden uit de Alpen ontspant de spieren en vanuit het bubbelbad in de openlucht geniet u nog even na van de imposante bergen. ’s Morgens vroeg kunt u met een persoonlijk fitnessprogramma het lichaam opstarten voor de volgende ronde golf.

Kijk voor het enorme aanbod aan behandelingen en faciliteiten (ook voor mannen) op www.kulm.com.

Het golfcentrum van de Alpen

De Engadine, de vallei in Graubünden en het gebied waar St. Moritz in ligt, staat bekend als ‘Het Golfcentrum van de Alpen’. Al 120 jaar geleden werd in Samedan de eerste golfbaan van Zwitserland geopend. Niet lang daarna volgde de 9-holes baan van Kulm Golf St. Moritz. met spectaculaire uitzichten over het meer van St. Moritz. De inmiddels twee 18-holes golfbanen van Engadin, Samedan en Zuoz, liggen op 30 minuten rijden van het 5-sterren resort Kulm Hotel St. Moritz. en greenfees kunnen worden geregeld vanuit het hotel.

Heeft u al eens gespeeld op de golfbanen van St. Moritz, laat dan een beoordeling achter via deze pagina van Golfreiswijzer.nl.