Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Internationale fotowedstrijd van Turkish Airlines


Heeft u nog een mooie foto liggen die past in het thema ‘Bridges & People? Doe dan mee aan de internationale fotowedstrijd van Turkish Airline en maak kans op vliegtickets ter waarde van 3000 tot 15000 dollar! Wellicht dat die ene foto die u op uw golfreis naar Turkije maakte, wel in de prijzen valt.Turkish Airlines nodigt amateur- en professionele fotografen wereldwijd uit om deel te nemen aan de internationale fotowedstrijd ‘Bridges & People’ van het inflight magazine Skylife. De beste inzendingen maken kans op vliegtickets ter waarde van 3000, 6000 of 15000 dollar. De fotowedstrijd van Turkish Airlines heeft niet direct te maken met golf, maar wellicht dat er onder de reislustige golfers heel wat interessante foto’s met fraaie bruggen rondzwerven.

Het hoeft niet de beroemde Swilcan Bridge van The Old Course in St Andrews te zijn en het hoeft ook niet op een golfbaan te zijn. Het thema gaat vooral over het bouwen van bruggen tussen mensen, culturen en maatschappijen. Heeft u dit vastgelegd tijdens een van uw golfreizen of heeft u wel een mooi idee voor een foto die dit thema perfect in beeld brengt, geef u dan vóór 16 november 2013 op via de website yarisma.skylife.com/en. Op deze website vind je bovendien alle verdere informatie over de fotowedstrijd.

Het oordeel

Een jury bestaande uit gerenommeerde Turkse fotografen selecteert op 21 november 2013 de top-3 uit de ingezonden foto’s. Op 25 november maakt Turkish Airlines de winnaars bekend. De top-3 wint vliegtickets, te gebruiken op vluchten naar alle 236 bestemmingen die Turkish Airlines aanvliegt. Daarnaast kiest de jury 80 foto’s voor een fototentoonstelling. Deze fotografen van deze foto’s ontvangen een Turkish Airlines modelvliegtuig.