Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Streetgolf voor KiKa


Op vrijdag 6 september 2013 wordt tussen de kantoorpanden op businesspark ‘Park Rijk’ bij Schiphol het Radisson Street Golf Open georganiseerd. De opbrengsten van deze geheel verzorgde golfdag gaan naar stichting KiKa.
Samen met Park Rijk en zakenplatform MeerBusiness organiseren het Park Inn by Radisson en de Radisson Blu hotels op vrijdag 6 september het Radisson Street Golf Open. Op deze unieke golfdag speelt u 18 holes op een speciaal hiervoor aangelegd 18-holes street golfterrein tussen de bedrijfsgebouwen door. De geheel verzorgde dag, met volop netwerkmogelijkheden, wordt afgesloten met een met een barbecue. De opbrengsten van zowel het golftoernooi als de aansluitende barbecue gaan naar stichting KiKa gaat.

Over KiKa

KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij, werft fondsen voor onderzoek waarmee de zeven kinderkankercentra in Nederland versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. De organisatoren van het golftoernooi dragen hier graag hun steentje aan bij. René Zweers van het Radisson Blu zegt in een persbericht: ‘Dankzij onze goede sponsors en de vrijwillige inzet van onze medewerkers hopen wij dit jaar een mooi bedrag in te zamelen.’

Steun KiKa en meld u nu aan

Deelname aan dit exclusieve en unieke golftoernooi met aansluitend een barbecue op het terras van het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport kost slechts 65 euro. Het is ook mogelijk alleen deel te nemen aan de barbecue, inclusief drankjes, voor slechts 25 euro.

Naast deelname aan het golftoernooi zijn er verschillende andere mogelijkheden om KiKa te ondersteunen. Zo kunt u adverteren in het caddieboekje of u kunt als bedrijf een hole sponsoren. Neem voor aanmeldingen en meer informatie contact op via kikastreetgolf@radissonblu.com of kijk op www.radissonblu-kika.nl.