Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Korting op Naarderbos voor ANWB Golf-leden


Golfbaan Naarderbos heeft sinds medio juli 2013 een nieuwe start gemaakt onder leiding van een nieuwe eigenaar en een nieuw management. De samenwerking met ANWB Golf is weer opgepakt en dat betekent KORTING voor ANWB Golf-leden.



In juli van dit jaar verkocht Grontmij Golfbaan Naarderbos aan private investeerders. Met deze nieuwe eigenaar en een nieuw management kan Naarderbos de draad weer snel oppakken. Onderdeel van die draad is de eerder succesvol gebleken samenwerking met ANWB Golf.

Net als Golfbaan Bentwoud zal de populaire golfbaan Naarderbos een homecourse worden voor leden van ANWB Golf. Leden van deze grootste digitale golfclub van Nederland kunnen tegen gereduceerd tarief meedoen aan wedstrijden en andere evenementen die op Golfbaan Naarderbos georganiseerd worden.

Om de intensieve samenwerking met ANWB Golf te vieren ANWB Golfleden kennis te laten maken met Naarderbos, is er een zeer aantrekkelijke openingsactie in de maand augustus. Dan kunt u met 2 personen golfen voor de prijs van 1 en krijgt u tot wel 10 euro korting op alle greenfee-tarieven.

Kijk voor alle informatie en voorwaarden op de aanbiedingspagina van ANWB Golf.