Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

John Woof Academy PGA Erkende Golfschool


PGA Holland heeft aan de John Woof Golf Academy op golfbaan Leeuwenbergh in Den Haag het kwaliteitskeurmerk ‘Erkende Golfschool’ verleend.Het predicaat ‘Erkende Golfschool’ is door PGA Holland ingesteld om samen met golfscholen en golfverenigingen de golfsport naar een hoger niveau te tillen. Het keurmerk staat garant voor kwalitatief hoogstaande golflessen van een door de PGA Holland opgeleide golfleraar die gebruik maken van moderne lesmiddelen volgens het negen stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).
Jimmy van Heuven van Staereling (directeur opleidingen van PGA Holland), Peter Pim Metzelaar (secretaris Golfvereniging Leeuwenbergh) en John Woof. Foto: Ronald Speijer

Directeur opleidingen van PGA Holland, Jim van Heuven van Staereling, overhandigde in het bijzijn van het bestuur van Leeuwenbergh het keurmerk aan John Woof persoonlijk. John Woof was jarenlang head professional op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Hij was vaak op tv te zien met onderhoudende golfinstructiefilmpjes en hij is regelmatig te beluisteren als commentator voor golfwedstrijden op Sport1. In september 2010 verhuisde John Woof naar Golfvereniging Leeuwenbergh, waar hij de inmiddels bekende moderne en goed uitgeruste John Woof Golf Academy heeft opgezet.

Het predicaat ‘Erkende Golfschool’ is door PGA Holland ingesteld om samen met golfscholen en golfverenigingen de golfsport naar een hoger niveau te tillen. Het keurmerk staat garant voor kwalitatief hoogstaande golflessen van een door de PGA Holland opgeleide golfleraar die gebruik maken van moderne lesmiddelen volgens het negen stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).