Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Goedkoop golfen voor families bij Het Rijk


Onder de naam Familiegolf heeft Het Rijk Golfbanen een programma gelanceerd waarbij gezinnen nog goedkoper kunnen genieten van de golfsport. De tarieven voor de jeugd zijn aangepast en in sommige gevallen is golf zelfs helemaal gratis voor de basisschooljeugd.Jeugdspelers t/m 18 jaar waren op alle vier de golfbanen van Het Rijk (Nunspeet, Nijmegen, Margraten, Sybrook) reeds vrijgesteld van de betaling van entreegeld. Maar zodra leden van een golfbaan van Het Rijk een zoon of dochter in de basisschoolleeftijd lid maken van hun vereniging, hoeven zij met ingang van 1 januari 2014 ook geen speelvergoeding meer te betalen voor dit kind.
Voor jongeren van 13 t/m 18 jaar hanteren de golfbanen van Het Rijk een aantrekkelijk jeugdlidmaatschap.

Greenfeeacties Familiegolf

Jeugdspelers t/m 12 jaar betalen geen greenfee wanneer zij komen golfen met een betalende volwassen greenfeespeler (1 op 1). De basisschooljeugd golft zeven dagen per week gratis op Het Rijk en golfers van 13 t/m 18 jaar kunnen dagelijks gebruikmaken van een speciaal jeugd-greenfeetarief van 25,- per persoon voor 18 holes.

Familiegolf faciliteiten

Om ervoor te zorgen dat golfers van ieder niveau samen kunnen spelen zijn de golfbanen van Het Rijk voorzien van Multiple Tees. Op de menukaarten van het restaurant staan gerechten die elk kind lekker vind en de golfshops op de golfbanen verkopen speciale kinder-golfclubs.

Kijk voor alle golfbanen van Het Rijk, de tarieven, de voorwaarden en aanbiedingen op de website van Het Rijk Golfbanen.