Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Nieuwste NGFGolf app met alle nationale wedstrijden


Samen met Van Lanschot en Deloitte introduceert de NGF een nieuwe app: NGF Golf. Deze app combineert de eerdere apps voor de NGF competitie en voor het opzoeken van de handicap, maar toont ook de volledige wedstrijdkalender, nieuwtjes en de Van Lanschot Rankings.De NGF Golf-app maakt het mogelijk onder meer actuele uitslagen van NGF-wedstrijden en de NGF-competitie op te zoeken en om deze informatie te volgen en te delen. De nieuwe app NGF Golf is een combinatie van twee bestaande apps, namelijk NGF Competitie en NGF Handicap en is uitgebreid met de NGF-wedstrijdkalender, NGF-nieuws en met de Van Lanschot Junior Ranking.

Delen maar!

Vanuit alle onderdelen van de NGF Golf-app kan informatie via social media worden gedeeld. Denk aan het delen van uitslagen en startlijsten, het posten van teaminformatie of het tweeten van NGF-nieuws.

Vanaf 2014 zullen ook alle detailuitslagen van de NGF-competitie (momenteel alleen de hoofdklasse) worden gepubliceerd. Voor spelers die deelnemen aan de competitie ontstaat er zo een actueel overzicht van de poule-indeling, het programma en de uitslagen. Professionals kunnen hun leerlingen volgen, clubs kunnen hun teams aanmoedigen en standen bekijken.

De NGF Golf-app is ontwikkeld door Initium Mobile uit Utrecht en is gratis te downloaden in Google Play (Android) en de Apple App Store (iOS).

Algemeen

Nederland kent momenteel ruim 375.000 golfers. De NGF heeft aangekondigd om komende tijd nog meer focus te leggen op het versterken van de binding met golfers. Dit door middel van diverse (golf)programma’s en ondersteuning richting golfclubs, banen en professionals. De app NGF Golf is een onderdeel daarvan. In Nederland doen ruim 15.000 golfers mee aan de NGF-competitie en ruim 1.000 golfers doen actief mee aan de NGF-wedstrijden.