Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Woods slaat van Europa naar Azi


Op dinsdag 5 november sloeg Tiger Woods enkele golfballen van oost naar west over de Bosporus in Turkije. De publiciteitsstunt was bedoeld voor promotie van het Turkish Airlines Open en voor golf in Turkije in het algemeen.Tiger Woods was de eerste golfspeler ooit die in Istanboel een bal over de rivier de Bosporus wist te slaan. Voor de stunt werd de 1510-meter lange iconische Bosporusbrug die Azi met Europa verbindt voor ongeveer 20 minuten aan n kant afgesloten voor het verkeer.

Op dinsdag 5 november sloeg Tiger Woods enkele golfballen van oost naar west over de Bosporus in Turkije. De publiciteitsstunt was bedoeld voor promotie van het Turkish Airlines Open en voor golf in Turkije in het algemeen.<br />
<br />

Tiger Woods genoot van zijn bezoek aan Istanboel, voorafgaand aan het Turkish Airlines Open dat van 7 t/m 10 november werd gespeeld op de golfbaan The Montgomerie Maxx Royal in Antalya. Om de eerste golfspeler te zijn die dit mag doen was te gek, zei de nummer 1 van de wereld. Ik heb genoten van mijn bezoek aan Istanboel. Om de Bosporus voor het eerst te zien was een zeer plezierige en onvergetelijke ervaring.

Woods eindigde in het toernooi op de gedeelde derde plaats. Winnaar werd de Fransman Victor Dubuisson.

Ahmet Ali Agaoglu directeur van de Turkse Golf Federatie was verheugd dat Tiger Woods deelnam deze historische gebeurtenis: De aanwezigheid van de aantoonbaar grootste golfspeler ooit in Turkije is geweldig voor het profileren van het spel in het land.

mer elik, werkzaam bij Ministerie van Cultuur en Toerisme gaf aan dat de komst van Tiger Woods het vermogen van Turkije toont om grote namen in de sportwereld aan te trekken.

Over Turkish Airlines

Turkish Airlines werd opgericht in 1933 met een vloot van slechts vijf vliegtuigen. Vandaag de dag heeft luchtvaartmaatschappij een vloot van 232 vliegtuigen (passagiers en vracht) en vliegt zij naar 237 steden over de hele wereld. De 4-sterren Airline verdiende een diverse awards waaronder die van Best Airline Europe 2013 en Worlds Best Economy Class On-board Catering.

Heeft u al eens de Montgomerie Maxx Royal (vroeger bekend onder de naam Papillon Golf Course) in Belek gespeeld? Laat dan een beoordeling achter voor eind december 2013 en ding mee naar de golfreis die we verloten onder de bezoekers. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.