Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfen in kleding van Zalando


(Advertorial van Zalando)

Het golfen is als sport al eeuwenoud en nog steeds razend populair in grote delen van de wereld. De Nederlanders en de Schotten proberen dan ook al eeuwen uit te vechten of zij het eerste volk waren dat het golfspel speelde, maar de geschiedenisboeken kunnen daar geen uitsluitsel over geven. Vast staat dat de sport, waarin men in een gepast outfit van Zalando golfkleding, een kleine harde bal met zo min mogelijk slagen in de hole moet laten belanden, in Nederland op een groot aantal locaties beoefend kan worden.

Golfkleding van Zalando Liefhebbers van de sport kunnen zich aansluiten bij een golfclub, waarvan er sommige zeer exclusief zijn. Andere clubs staan altijd open voor nieuwe leden en sommige golfbanen zijn dan ook vrij toegankelijk, zonder wachtlijsten. Zowel voor de professionele golfer als voor de nieuwsgierige beginner zijn er volop mogelijkheden in Nederland.

Elke provincie in Nederland kent wel een aantal golflocaties waar liefhebbers met hun clubs naartoe kunnen om een heerlijke vrije middag door te brengen op de golfbaan. Golflocaties zijn plekken waar zakelijke afspraken worden gemaakt, waar mensen even kunnen ontsnappen aan hun hectische bestaan of waar ze gewoon hun golfspel kunnen verbeteren. Zo heeft de provincie Drenthe bijvoorbeeld het prachtige Golfclub de Semslanden op de hellingen van de Hondsrug. In Utrecht vinden we Golfclub de Biltse Duinen, midden in een uitgestrekt natuurgebied en daarmee een oase van rust. De Naarderbos Golfbaan in Naarden is voor zowel de beginner als de ervaren golfer een perfecte baan, doordat de hoogteverschillen op sommige plekken meer dan 20 meter zijn. Dit maakt deze golflocatie bijzonder en uniek. Ons land kent nog veel meer geweldige golflocaties, en wat is er nu leuker dan elke keer een nieuwe baan proberen?

Meer informatie over de golfkleding van Zalando, vindt u op:
www.zalando.nl/golfkleding .