Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Speel Pitch&Putt in Leeuwarden voor Serious Request


Promotie Serieus Request<br />

Op 7 december 2013 wordt op Pitch&Putt Leeuwarden een Elfsteden P&P golftoernooi georganiseerd. De opbrengsten van dit speciale toernooi gaan volledig naar het goede doel van Serious Request.Het bekende Glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Leeuwarden. Met de actie Serious Request wordt in 2013 aandacht en hulp gevraagd voor kinderen die kunnen sterven door diarree. Deze stille ramp maakt wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers en is het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Om geld in te zamelen voor deze actie organiseren Pitch&Putt Golf Leeuwarden en de Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen op zaterdag 7 december een speciaal ‘Elfsteden Pitch&Putt Golftoernooi’.

Initiatiefnemers Pitch&Putt Leeuwarden en de Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen hebben zich laten inspireren door de Friesche Elfstedentocht en bedachten de originele variant om in actie te komen voor Serious Request. In een persbericht geven zij aan het geweldig te vinden om met deze sportieve actie een bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de Serious Request actie. ‘Wij zijn zeker niet de enigen die geld inzamelen, het halve land doet zo ongeveer mee. De actie leeft ontzettend in Nederland en dat is belangrijk want dit doel verdient écht aandacht en een heleboel geld.’

Het toernooi

Het toernooi wordt op zaterdag 7 december 2013 gespeeld op de 18-holes Pitch&Putt Golfbaan in Leeuwarden. Zowel het inschrijfgeld, als de opbrengst van de holesponsoring en de inhoud van de collectebus worden geheel geschonken aan Serious Request. De collectebus staat opvallend genoeg bij de toiletten aangezien de slogan van dit jaar is: ‘Let's clean this shit up’. Iedereen kan meedoen aan dit sportieve Elfstedentoernooi, golfervaring is niet vereist. Beginners kunnen een korte golfinstructie krijgen op de baan en voor golfmateriaal zoals ballen, clubs en scorekaarten wordt gezorgd.

Alle deelnemers ontvangen na afloop een Elfsteden Golf/Serious Request aandenken. Bij binnenkomst is er koffie met iets lekkers en na het rondje golf staat er een heerlijk snertbuffet klaar. De winnaars van het toernooi krijgen een gratis golfclinic voor 10 personen.

Schrijf in en steun het goede doel

Doe mee en maak Serious Request een succes. Aanmelden kan met een team van 4 personen, dus schrijf in met je collega’s, relaties en vrienden. Inschrijven kan tot op de dag van het toernooi via leeuwarden@pitch-putt.nl.

Het inschrijfgeld bedraagt € 100,- per team en dat gaat volledig naar het goede doel. Starten kan op zaterdag 7 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur en de starttijd kan van tevoren worden doorgegeven.