Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Amsterdam Golf Show 2014 op Naarderbos


De Amsterdam Golf Show 2014 zal van 29 mei tot en met 1 juni 2014 op het terrein van Golfbaan Naarderbos worden georganiseerd.In 2013 verhuisde de Amsterdam Golf Show van de standaard binnenlocatie de RAI naar de buitenlocatie Golfcentrum Amsteldijk. Ondanks het slechte weer waren de bezoekers en organisatoren erg enthousiast. Reden voor de organisatie om de 2014 editie opnieuw op een buitenlocatie te houden. Van 29 mei tot en met 1 juni 2014 zal het terrein van Golfbaan Naarderbos het centrum zijn van alles wat maar met golf te maken heeft.
in 2013 werd de amsterdam golfshow gehouden op Golfcentrum Amsteldijk.(foto: Bert van der Toorn)
Golfclubs, golfschoenen, golfkleding enzovoorts zal te koop zijn en er zullen diverse golfdemonstraties worden gegeven. Ook aanbieders van golfreizen zullen aanwezig zijn tijdens deze grote golfbeurs. Op de driving range en putting greens kunnen bezoekers uitgebreid allerlei clubs testen.

Waarom Naarderbos?

De 18-holes championship course en de par-3 baan met volwaardige greens vormen een zeer geschikte basis voor hét golfevenement van het jaar. De locatie biedt grote logistieke voordelen door de centrale ligging direct aan de A6 en A1 en met haar compacte terrein, de ruime parkeergelegenheid en het schitterende clubhuis met uitgebreide horecafaciliteiten is het ideaal voor een compleet evenement voor de golfliefhebber.

De Amsterdam Golf Show is een initiatief van Holland Golf Events en wordt in 2014 voor de 8ste maal gehouden.