Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Derde editie Race to Belek


Na een zeer succesvolle tweede editie van het Gloria Limburg International golftoernooi met een spannende finale in Belek , Turkije, heeft de organisatie direct de derde editie in de agenda gezet. Van 4 t/m 6 augustus 2014 kan worden gestreden in deze ‘Race to Belek’.Deze derde editie van het Gloria Limburg International golftoernooi wordt gespeeld in Zuid-Limburg en Belgisch Limburg onder meer op de golfbanen van Spiegelven, Houthalen en Millennium in België en Hoenshuis, Rijk van Margraten, Brunssummerheide en International Maastricht in Nederland. Aan de 2013-editie deden maar liefst 278 golfers mee.
Van 4 t/m 6 augustus 2014 kunnen deelnemers in verschillende handicapcategorieën strijden om de prijzen, voor dames en heren apart. De winnaars van iedere categorie worden uitgenodigd om op kosten van de stichting ZLGO (Zuid Limburg Golf Open) en sponsor [[link| http://www.corendongolf.nl|Corendon Golf|nieuw]] deel te nemen aan de buitenlandse finale in Turkije. Daar zal worden gestreden om de titel ‘Gloria Limburg International Kampioen 2014’.  Nieuw in 2014 is een Business-categorie, een categorie voor teams die een 4BBB spelen over drie dagen.

De wedstrijd

Van 4 t/m 6 augustus 2014 kunnen deelnemers in verschillende handicapcategorieën strijden om de prijzen, voor dames en heren apart. De winnaars van iedere categorie worden uitgenodigd om op kosten van de stichting ZLGO (Zuid Limburg Golf Open) en sponsor Corendon Golf deel te nemen aan de buitenlandse finale in Turkije. Daar zal worden gestreden om de titel ‘Gloria Limburg International Kampioen 2014’. Nieuw in 2014 is een Business-categorie, een categorie voor teams die een 4BBB spelen over drie dagen.

Voor deze 6-daagse buitenlandse finale mag iedereen zich inschrijven, ook als u geen winnaar bent of niet deelneemt aan het hoofdtoernooi in augustus. De finale wordt gespeeld 8 tot 13 november 2014, er wordt gegolfd en overnacht in het luxe Gloria Verde Golf Resort in Belek, Turkije.

Tiger Woods

Wie meegaat naar het slottoernooi in Belek doet er goed aan gelijk via de organisatie een aantal dagen bij te laten boeken voor een bezoek aan het Turkish Airlines Open dat van 13 t/m 16 november 2014 wordt gespeeld in Antalya. Aan dit zeer grote toernooi van de European Tour doen vele wereldtoppers mee, onder wie Tiger Woods.

Sponsors gezocht

De organisatie van het Gloria Limburg International golftoernooi zou niet mogelijk zijn zonder sponsors. Dankzij deze sponsors kan ook de prijs voor de deelnemers zo laag mogelijk worden gehouden, maar extra hulp is altijd van harte welkom. Bedrijven worden daarom opgeroepen medesponsor van Gloria Limburg International te worden om zo het toernooi nog beter te kunnen maken. Voor vragen omtrent sponsoring en de Business-categorie kunt u mailen naar info@ligolf.nl.

Info en inschrijven

Kijk voor alle informatie en voor het inschrijven op de websites www.ligolf.nl en www.ligolf.be.