Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Herinnering: Open Golfdagen in april


Op zaterdag 12 april en zondag 13 april 2014 zullen de Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd op golfbanen door heel Nederland. Deze golfdagen zijn de ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de golfsport en om een kijkje te nemen op golfbaan bij u in de buurt.

Tijdens deze populaire golfdagen kan iedereen gratis kennismaken met de golfsport en met deelnemende golfbanen en golfclubs. Voor velen zijn de golfdagen de eerste stap naar de golfsport, golflessen of lidmaatschap van een club. Tijdens de Open Golfdagen kunnen ge´nteresseerden in de golfsport helemaal gratis en vrijblijvend kennismaken met deze mooie sport. Er worden rondleidingen verzorgd, er wordt gratis golfles gegeven en men kan op diverse korte banen zelf eens ervaren hoe leuk (en moeilijk) golf eigenlijk is.

Voor ervaren golfers zijn de golfdagen een mooie aanleiding om een golfbaan in de buurt te gaan verkennen. Op de meeste banen wordt tijdens de golfdagen fikse korting gegeven op de greenfee. Golfbanen stellen zich open voor iedereen die interesse heeft in de golfsport.

Kijk voor alle deelnemende golfclubs op de website www.opengolfdag.nl en volg de updates van de dagen via Twitter: @opengolfdagen