Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Speel 66 holes en win ticket Pro Am KLM Open


Op zaterdag 28 juni wordt op Golfbaan Spaarnwoude het Warsteiner Open gespeeld. De beste speler over 66 holes wint een ticket voor deelname aan de Pro Am van het KLM Open.


Van 11 t/m 14 september 2014 wordt op de Kennemer Golf en Country Club het KLM Open gespeeld, een toernooi van de European Tour. Voorafgaand aan het hoofdtoernooi spelen de Tour-professionals mee in de Pro(fessional) Am(ateur). Wil jij de amateur zijn die met zoín topgolfer op de strak geprepareerde Kennemer mag golfen, schrijf je dan in voor het Warsteiner Open.

De wedstrijd

Warsteiner is de officiŽle sponsor en bierleverancier voor de European Tour. Samen met Golfbaan Spaarnwoude organiseert Warsteiner op zaterdag 28 juni 2014 het Warsteiner Open. Deelnemers moet op die dag 66 holes golfen (= ongeveer 14 kilometer) op deze grootste golfbaan van Europa.

Deelnemen aan deze Stableford wedstrijd kan met een actieve handicap van 36.0 of lager. Caddies zijn toegestaan, het gebruik van een buggy is dat niet. De start van de wedstrijd is om 7:00 uur en de kosten bedragen slechts 1 euro per hole, dus 66 euro. In de einduitslag komen alleen spelers in aanmerking die daadwerkelijk 66 holes gespeeld hebben.

Er zijn in de baan voldoende sanitaire voorzieningen en er zullen marshals aanwezig zijn om de wedstrijd in goede banen te leiden. Door de baan zijn diverse versnaperingen te koop, maar je kunt natuurlijk ook vrienden en familie vragen mee te lopen voor de nodige aanmoedigingen en bevoorrading.

Meer info

Kijk voor alle details en voor het inschrijfformulier op www.golfbaanspaarnwoude.nl/warsteiner-open.