Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Urban Golftoernooi in Zakelijke Zuidas A’dam


Donderdag 15 mei wordt in de Zakelijke Zuidas van Amsterdam een Urban Golftoernooi gespeeld. Aan dit opwarmertje voor het Deloitte Ladies Open doen diverse prominenten en topgolfsters mee onder wie Christel Boeljon.


Dwars tussen de kantoren van de Amsterdamse Zuidas door wordt een parcours van vier golfholes uitgezet voor het Urban Golftoernooi. Het toernooi start 15 mei 2014 om 11:00 uur bij de Amsterdamsche Football Club aan de Boelelaan, vlakbij het nieuwe hoofdkantoor van Deloitte. De ‘holes’ zijn geen gaten in de grond, maar diverse targets waar de golfspelers met een speciale ‘almost golf ball’ op moeten mikken. De laatste hole van het toernooi is aan de Gustav Mahlerlaan, in de buurt van het hoofdkantoor van ABN AMRO, waar spelers en publiek van een drankje kunnen genieten.

Deelnemers en publiek

De deelnemers zijn voornamelijk bestuursleden van de partners van het Deloitte Ladies Open (DLO): KLM, ABN AMRO en Deloitte. Daarnaast zijn ook topgolfsters te bewonderen, onder wie Christel Boeljon. Namens stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland), dat tevens het goede doel van het DLO 2014 is, doet tv-presentator Frits Sissing mee en ook Jack van Gelder zal van de partij zijn.

Het toernooi is vrij toegankelijk voor publiek, dat de prestaties van de deelnemers van zeer dichtbij kan volgen. Na afloop van het officiële toernooi kunnen bezoekers ook zelf een balletje te slaan op de uitgezette holes.

Over stichting DON

Het doel van stichting DON is het ondersteunen van fundamenteel diabetesonderzoek door het werven van fondsen. Diabetes is slopende ziekte die vaak ernstige gevolgen heeft zoals blindheid, hart- en vaatziekten, nierfalen en amputaties. Ieder uur sterft in Nederland zelfs iemand aan de gevolgen van diabetes.

Het Deloitte Ladies Open

Het Deloitte Ladies Open, een toernooi van de Ladies European Tour, zal van 23 tot en met 25 mei 2014 worden gespeeld op The International bij Schiphol. Kijk voor meer informatie over dit toernooi op de website: www.deloitteladiesopen.nl.