Terug naar de nieuwsbrief | www.golfreiswijzer.nl

Golfen als een Tour Pro


Phil Allen, Inder van Weerelt en Rob Mouwen organiseren samen volledig verzorgde golflesdagen in mei, juni en september. Rob Mouwen, putting coach van onder anderen Joost Luiten en Maarten Lafeber, organiseert in mei eveneens extra putt-lesdagen.


Altijd al eens willen weten hoe topgolfers trainen en les krijgen? Schrijf je dan snel in voor een van de Golfdagen Topsport of Golfdagen Putten. Onder leiding van de beste golfcoaches van Nederland en een ex-Tour speler leer je tijdens deze geheel verzorgde golfdagen de fijne kneepjes van de golfsport. Naast praktijklessen over de techniek van de swing, short game en het putten wordt er negen holes lang baanles gegeven op de prachtige Golfbaan het Woold. Phil Allen, de swingcoach van Joost Luiten, en Inder van Weerelt, voormalig European Tour speler en commentator van Sport 1, zullen de baanles begeleiden.

Golfdagen Topsport

Het programma van de Golfdagen Topsport ziet er als volgt uit:
09:30 - 10:00 uur: Ontvangst en uitleg golfdag
10:00 - 13:00 uur: Techniektraining swing (Phil), short game (Inder) en putten (Rob)
13:00 - 14:00 uur: Pauze en lunch
14:00 - 14:30 uur: Start 9-holes baanles met Phil en Inder
Wilt u net zo'n swing als Inder van Weerelt (foto)? volg de golflesdagen die hij samen met Phil Allen en Rob Mouwen organiseert. (Foto: Golfsupport)
De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 personen. Bij de baanles wordt er gespeeld in flights van 3 personen. Door de groepen klein te houden zijn deelnemers verzekerd van persoonlijke aandacht en les op topniveau.

De Golfdagen Topgolf worden op de volgende data georganiseerd:
- maandag 12 mei 2014
- maandag 16 juni 2014
- maandag 15 september 2014

De kosten voor zo’n unieke en compleet verzorgde golfdag zijn 295 euro per persoon. Ontvangst met koffie/thee, lunch, greenfee voor Golfbaan het Woold, een leuk aandenken en golfles van de beste coaches van Nederland is inbegrepen.

Golfdagen Putten

Naast de Golfdagen Topsport organiseert Rob Mouwen, putting coach van onder anderen Joost Luiten en Maarten Lafeber, extra lesdagen voor het belangrijkste onderdeel van golf: putten.

Het standaardprogramma van de Golfdagen Putten ziet er als volgt uit:
09:30 - 10:00 uur: Ontvangst en uitleg golfdag
10:00 - 11:00 uur: Techniektraining putten - laat de bal op de juiste lijn vertrekken
11:00 - 12:00 uur: Greenlezen - beoordeel de green als een pro
12:00 - 13:00 uur: Controleer uw afstand - maximaal 2 putts

Alleen op woensdag 14 mei 2014 zal de ontvangst vanaf 16:30 uur zijn. De dag eindigt op die datum om 20:00 uur. Er is per dag plaats voor maximaal 4 personen om de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

De Golfdagen Putten worden op de volgende data georganiseerd:
- woensdag 14 mei (van 16:30 - 20:00 uur
- zaterdag 31 mei 2014

De kosten voor deze speciale lesdagen zijn 100 euro per persoon. Dat is inclusief ontvangst met koffie of thee, een originele headcover en marker van de Putt Academy, lessen van de bekendste putting coach van Nederland en een volledig trainingsprogramma.

Aanmelden en extra informatie

Uiteraard is er veel belangstelling voor deze unieke golflesdagen. Controleer daarom de beschikbaarheid op www.robmouwenputtacademy.com onder ‘Cursussen’.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar robmouwen@gmail.com.